Az baj, ha egy kutyának a heréi nem teljesen egymás mellett vannak?
Figyelt kérdés
Vagyis az egyik előrébb, a másik hátrébb van. És az egyik mintha kicsivel nagyobb lenne. 1 éves kutya.2009. ápr. 4. 20:22
1/8 anonim válasza:
sztem nemfogja gátolni a nemzésnél.
de ha gondolod vidd el dokihoz.
2/8 A kérdező kommentje:
De nem lehet rákos vagy valami baja? Vagy ez természetes, hogy nem lehet teljesen szimmetrikus?
2009. ápr. 4. 20:32
3/8 A kérdező kommentje:
Egyébként jól van és semmi baja.
2009. ápr. 4. 20:36
4/8 anonim válasza:
Nekem 3 kan kutyám van, egyiknek sem (volt) szimmetrikus a heréje. Azért írom hogy volt, mert ivartalanítva vannak.
5/8 anonim válasza:
ahogy az embernél a kutyáknál sem szimmetrikus
6/8 anonim válasza:
ha régóta ígyvannak a heréi és ha daganat miatt lenne az elváltozás akk már ráment volna a többi szerve is. és a szőrén meglátszik ha beteg.
7/8 anonim válasza:
szerintem nincs semmi baja megnyugodhatsz és anyámat is megkérdesztem és ő szerite sincs
8/8 A kérdező kommentje:
Rendebn, megnyugodtam. Köszi a válaszokat!
2009. ápr. 5. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!