Van aki azt hiszi, hogy teljesen normális, hogy a kutyának be nem áll a szája?
Szomszédban szereztek egy ilyen kis benti kutyát, a yorkshire terriert. Már azt furcsáltam, hogy 6 hetesen vették. De, mindegy az Ő dolguk. És elég régóta ismerem őket, és semmit nem tudtak a kutyáról. Tőlem kérdezték, hogy mit adok enni a kutyámnak, meg inni... Én meg csak néztem. Na mindegy, az Ő bajuk... Néha kiengedik a kertbe, és az a furcsa, hogy be nem áll a szája. Megy és ugat,ugat,ugat. Rohan, és ugat, ugat. Azon a kis éles hangján. Ők meg semmit nem szoltak rá, mintha csak levegőt venne. Nem akartam beleszólni, de megkérdeztem, hogy nincs-e valami gond vele, mert nem marad csöndben fél percre sem. És még engem oktattak ki, hogy a kutyának ugatni kell, ez teljesen normális. És ki derült, hogy még az én kutyám nem normális, hogy csöndbe van, és csak akkor ugat, ha jön valami idegen... Na, erre már nem mondtam semmit...
Van ilyen? Akinek teljesen normális, hogy a kutya ugat, ugat, és ugat?
Szia!
Szerintem az ilyen kis szoba kutyák ilyenek!:)
Nekem Amstaffjaim vannak de egyáltalán nem ugatnak fölöslegesen!Bár ők olyan fajták.
De lehet az a baja hogy nem foglalkoznak vele,és így akarja felhívni magára a figyelmet!
yorkshire-németjuhász keverék ?:)
Az hogy jött össze?:) Kíváncsi lennék rá!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!