Otthon készített agility akadály? Nade hogyan?
Figyelt kérdés
Szeretnék készíteni a kutyámnak pár agility-s dolgot.Hogyan csináljam meg az akadályokat?Pl. az ugrósat,vagy a zsákosat stb:)
Beagle.
2011. júl. 23. 20:03
1/3 anonim válasza:
Én ugy csináltam ilyeneket pl a szlalon pályát ugy ,hogy léceket vertembe kalapácsal a földbe egymástol 70cmre hogy kényelemsen menjen neki..meeg farönkökre tetem egy nagy de nem tul vastag faágat és annaka végére téglát hogy ha esetleg rosszul ugrana lene verje.
2/3 anonim válasza:
Szerezz egy kocsi gumit és kösd ki két fára hogy azon tudjon átugrani. Alagútnak meg ilyet használok mert csak ilyen volt itthon: [link]
3/3 kicsimelcsi válasza:
esetleg még jó az is ha kivágsz több vászonzsákot és összevarrod vagy valahogy összeilleszted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!