Síró kutya. Mi az állatrendőrség elérhetősége, vagy kit lehet még hívni ilyen esetben?
Húú, sajnos nem tudom, de derísd ki kérlek, és szabadítsátok ki. Szegényke:( Biztos nincs kajája meg vize:((
Majd írd meg, hogy mi lett!
Esetleg hívd fel a Noésokat, ez kifejezetten egy olyan szám, amit állatkínzás esetén hívhatsz. Ők tuti tudnak bővebb felvilágosítást adni
Majd ír meg mi lett a kutyussal.
Talán itt:
De ha ez egy többlakásos társasházban van, akkor a lakásba sztem ők sem tudnak bemenni. Sztem a helyi rendőrséget hívd fel (1, állandó zaj miatt -erre reagálniuk kell, illetve 2, természetesen a kutyi mentése miatt).
Talán a Fehérkereszt Állatvédő Liga tud segíteni. Tel.:
06-1/303-5694, minden hétköznap 9 és 4 óra között.
Tedd át az Állatok/kutyák kattegoriába, többen tudnak segíteni... de
1.) állatrendörség nem létezik
2.) a rendörségnek kellene fellépnie ha ténylegesen állatkinzásról van szó, márpedig ha 2 napja be van zárva akkor az egyértelmü állatkinzás
3.) helyi állatvédő alapítvány (akik ugye civilek, jogi hatáskörük semmi) segithetnek az állat ellátásában, ha a rendörök kiszabaditották
Légyszíves, na hagyd tovább kinlódni. Helyileg hol vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!