Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A rottweilereknek van úszóhárt...

Segítsetek.please kérdése:

A rottweilereknek van úszóhártyájuk?

Figyelt kérdés
A 3hónapos rotim ujjai között úszóhártya van. Már volt labradorom, szóval tudom, hogy ez hogy néz ki. Úgy tudtam, hogy a rotik nem vizi kutyák vagy nem csak azoknak van úszóhártyájuk?
2011. júl. 23. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Az Új-Funlandinak is van, mivel az kimondottan vízimentő kutya.
2011. júl. 23. 18:57
 2/5 anonim ***** válasza:
nem de neked lesz!!!!
2011. júl. 23. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Minden kutyának van egy kicsi.A vizikutyáknak nagyobb,de minden kuynak van!
2011. júl. 23. 19:01
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
úszóhártyája a kacsacsőrű emlősnek, a vidrának, és a fókának van. A kutyának nincs úszóhártyája... Amit látsz, az az ujjak közötti bőr, neked is van, de neked jóval kisebb. A kutyának ez jobban látszik, de nem azért van, hogy jól ússzon vele...
2011. júl. 23. 19:04
 5/5 A kérdező kommentje:
De igen, az újfullandinak, a labradornak és azoknak a kutyafajtáknak amiket vizimentésre vagy a lelőtt vizimadarak partra hozására tenyésztettek ki azoknak van "úszóhártyájuk" nem olyan mint a kacsáknak, de igenis van. Csak én úgy tudtam, hogy csak ezeknek van.
2011. júl. 23. 19:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!