Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Angol bulldog vagy teknős?

Angol bulldog vagy teknős?

Figyelt kérdés
A lányomnak szeretnék egy állatot a fentiek közül.A lány 12 éves.
2011. júl. 23. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
A bulldog!De ez sokba kerül inkébb keveréket vegyél menhelyről azok (a legtöbb)gyerekbarát és imád mókázni!Ám a bulldog nem bír sokáig játszani,mert rövid az orra és nem kap levegőt!
2011. júl. 23. 17:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát mind a bulldog mind a teknős meglehetősen unalmas állat. A bulldogok egész nap fekszenek nyáron melegük van télen fáznak a rövid orrukon pedig levegőt is alig kapnak. A teknős szintén nem egy túl gyerekbarát állat...a mijeink pl nagyon harapósak sokat kell őket takarítani...
2011. júl. 23. 17:43
 3/7 Emy1991 ***** válasza:
100%
A két fajta között van 1 kis különbség. A kutyát nevelni, tanítani kell. Olyan, mint 1 gyerek. A teknős csak van. Etetni, takarítani kell. Nagyon szépek. Árában is van különbség. Nem is kicsi.
2011. júl. 23. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

A kettő olyan szinten különböző, hogy nem is értem, hogy merülhet fel ez az egész...

A teknős csak van. Arra jó, hogy takarítsd és etesd. Ezen kívül csak nézegetni lehet.

Egy kutya pedig hatalmas felelősség. Sétáltatni, etetni, nevelni, tanítani kell. A költségei sokkal többek, mint egy teknősé...

Ez most komoly kérdés?

2011. júl. 23. 18:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én a bulldogot ajánlom, nem túl szilaj egy 12 éves-hez, nem fogja elrántani sétánál sem, lehet vele jókat játszani. Igaz nem egy agility bajnok, lehet néha könyörögni kell neki a sétánál, hogy elinduljon (már láttam ilyet). Viszont a hideget nem bírja, és a túl meleget sem, erre nagyon oda kell figyelni.
2011. júl. 23. 18:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért gondolja mindenki azt hogy a bulldog kb arra való hogy feküdjön egy sarokban, és max enni kelljen fel.

Nekem kettő van. Kertes házban. Minden este megyünk sétálni.

Nagyon is igénylik a mozgást és a játékot. Nem bírják olyan hosszútávon mint egy vizsla, de kis pihenés után újra képesek pörögni.

De az igaz, nem bírják se a túl hideget, se a túl meleget, betegségre erősen hajlamos fajta, valamint elég makacsak.

2011. júl. 23. 19:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Én 13 éves lány vagyok és van egy egy éves ékszer tekim.: )

Nagyon aranyos, engedi, hogy simogassam és ha szólunk neki, hogy "Bubi" -így hívják- mindig közelebb jön.:D 12 évesen simán tudja gondozni. A teknőst sem szabad elhanyagolni, ugyanis ő is hajlamos lehet a betegségekre ha nem megfelelő környezetben él. Egyébként, ki kéne kérdezni melyiket szeretné jobban.. ha meglepi lenne akkor nagyon finoman lehet puhatolózni.;)

2011. nov. 12. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!