Angol bulldog vagy teknős?
A kettő olyan szinten különböző, hogy nem is értem, hogy merülhet fel ez az egész...
A teknős csak van. Arra jó, hogy takarítsd és etesd. Ezen kívül csak nézegetni lehet.
Egy kutya pedig hatalmas felelősség. Sétáltatni, etetni, nevelni, tanítani kell. A költségei sokkal többek, mint egy teknősé...
Ez most komoly kérdés?
Nem tudom miért gondolja mindenki azt hogy a bulldog kb arra való hogy feküdjön egy sarokban, és max enni kelljen fel.
Nekem kettő van. Kertes házban. Minden este megyünk sétálni.
Nagyon is igénylik a mozgást és a játékot. Nem bírják olyan hosszútávon mint egy vizsla, de kis pihenés után újra képesek pörögni.
De az igaz, nem bírják se a túl hideget, se a túl meleget, betegségre erősen hajlamos fajta, valamint elég makacsak.
Én 13 éves lány vagyok és van egy egy éves ékszer tekim.: )
Nagyon aranyos, engedi, hogy simogassam és ha szólunk neki, hogy "Bubi" -így hívják- mindig közelebb jön.:D 12 évesen simán tudja gondozni. A teknőst sem szabad elhanyagolni, ugyanis ő is hajlamos lehet a betegségekre ha nem megfelelő környezetben él. Egyébként, ki kéne kérdezni melyiket szeretné jobban.. ha meglepi lenne akkor nagyon finoman lehet puhatolózni.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!