Ez tényleg nem állatkínzás és csak én reagálom túl? (többi lent)
Akkor viszont gond, ha állatorvoshoz sem fogja tudni elvinni emiatt. Egy kutya, amelyik nem szokta meg a pórázt, nagyon nehezen kezelhető az első néhány pórázos séta alkalmával.
De hamar megszokják, én is jártam már úgy, hogy kiskorában elmulasztottam a sétát, aztán meg már annyira félt a póráztól, nyakörvtől, hogy kész kínszenvedés volt vele menni. Végül erőt vettem magamon, és 5 éves korukban megtanítottam őket sétálni, azóta imádják, voltunk kocsikázni is, Duna-parton, stb...Sajnos viszont van olyan kutya, aki annyira antiszoc lesz emiatt, hogy végig feszült marad séta során, na azzal katasztrófa ha szembejön egy kutya, garantált a verekedés. Kiegyensúlyozottabb kutyát viszont simán meg lehet tanítani sétálni 5 éves korában is. Első 2 alkalommal kínszenvedés lesz, utána meg öröm.
Szóval az állatorvos miatt nagyon fontos lenne, ha tudnának pórázon menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!