Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Végig nézted a kutyádnak a...

Ywii kérdése:

Végig nézted a kutyádnak a fülvágást?

Figyelt kérdés
az én kutyámnak tegnap vágták fel a fülét:) amerikai staff.:D
2011. júl. 23. 15:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
1. én nem nézném végig az tuti mert ott ájulnék el. 2. ezen semmi mosolyogni való nincs. 3. valamelyik fajtánál vagy kutyánál állatkínzás de pl. munkakutyáknak előnyös még akkor csonkolni pl. a farkát amikor még nem érzi mert ez még mindig jobb mint hogy utána munka közben szakadjon le a farka és szerencsétlen szenvedjen.
2011. júl. 23. 16:06
 12/19 anonim ***** válasza:
Volt dobi a háznál mi már kupírozott füllel és rövid farokkal kaptuk..:D nekem úgy jobban tetszik mint hosszú füllel és farokkal. egyébként biztos, hogy végignézném, de nem azért mert milyen jó azt nézni, hanem, hogy mellette legyek. Egyébként meg nem állatkínzás mert van amelyik fajta a standardban benne van, hogy megengedett..és van egy ismerősünk nem tudom milyen fajtája van de ő vadászik vagy sportol vele és muszáj volt és mégis mindenki állatkínzózza és elmondja, hogy miért aztán jön, hogy jaa azt hittem mert így tetszik..szóval ezt nem értem.
2011. júl. 23. 17:14
 13/19 anonim ***** válasza:
És azokat a kutyákat minek csonkítani,akikkel soha nem sportolnak vagy vadásznak?Csak a divat miatt.
2011. júl. 23. 17:16
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem is tudtam, hogy ilyen sokaknak megengedik... Vagy esetleg segítők voltatok az állatorvosnál? Én is meg akartam nézni a macskám ivartalanítását, de mondták, hogy menjek csak ki...
2011. júl. 23. 17:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Apu igen. Nagy dogos volt, de csak az elsö kutya fülét kupíroztatta. Biztos közrejátszott az is, hogy megviselte az állatklinika látványa, de azt mondta nem szenvedteti feleslegesen, hisz úgysem viszi versenyre. Igazából szokás kérdése.
2011. júl. 23. 17:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem bírnám végig nézni, mert nem bírom a vért. Amúgy nagyon sok fajta szenved visszatérő krónikus fülgyulladásban, mivel a hallójárata szűk plusz még rá flittyen a füle, amitől szinte alig levegőzik. Különben is melyik kutyafélének van lifegő füle? Szerintem ezen kéne gondolkozni. Azzal, hogy kupíroztatjuk a fülét, pont hogy kijavítjuk amit még a leges legelején elrontottak a tenyésztők, hogy nem tudtak álló fület tenyészteni annak a bizonyos fajtának. Ezzel nem lesz "torz", mint ahogy egyesek nevezik, szerintem inkább pont, hogy a lógó fül a természetellenes. A mi fülünk sem flittyen rá a hallójáratunkra.
2011. júl. 23. 18:46
 17/19 anonim ***** válasza:

Érdekes,nekem gyárilag álló fülű kutyám van,és állandóan fülgyulladása van.

Ismerősöm híres boxertenyésztő,sok éve nem csonkíttatja a kutyáit.Lógó füllel sincs soha fülgyulladásuk,se krónikus,se másmilyen.És a farkukat se csóválják véresre,ahogy a csonkítás hívei hazudják.

Sok csonkítatlan boxert,dobermannt ismerek,egyiknek sincs ilyen baja.

2011. júl. 23. 18:51
 18/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:16:az szörnyű lehetett:/

am beaglem van,kicsit furán nézne ki rövid füllel O.o..xd

2011. júl. 23. 23:56
 19/19 anonim ***** válasza:
A spánielünk is egyedi lenne álló füllel :D
2011. júl. 24. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!