Végig nézted a kutyádnak a fülvágást?
A kutyának nem felvágják a fülét,hanem kupírozzák.Felvágni pl.a kutya hasát szokták műtétnél.
Nem,nem néztem végig,mivel nem tetszenek a torzra csonkított kutyák,ilyen nekem nem kell.
Sajnos itt csak ilyen válaszokat fogsz kapni :S ://
Amúgy nem, nem néztem végig :) Nem hiszem, hogy bírtam volna. Már az altatásnál a könnyeim jöttek...
Az én staffimnak nincs kupírozva a füle, mert teljesen standard, rózsafüle van.
Amúgy miért mosolyogni való, ha levágatod a fülét? Szerintem ebbe nincs olyan dolog, amin mosolyogni kell, hiszen manapság a kupírozatlan rózsafül a standard, lassan el sem fogadják kiállításon a csonkolt fület.
Én a macskáim ivartalanítását néztem végig, és egy boxer csonkolását.
Amúgy minden kedves válaszolónak, aki állatkínzásnak nevezi ezt a műveletet, elmondanám, hogy a kutya hamar megszokja, és nem is fáj neki! Ellenben a vizslák és spánielek farokcsonkolásával, amikor a "felelősségteljes" tenyésztő ollóval vágja le az újszülött kiskutya farkát, na az állatkínzás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!