Utaznátok egy kutyáért 208 km-rt csak oda? Szóval vissza is azaz 416 km-rt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 11:13
11/17 anonim válasza:
A második kutyám tenyésztője ilyen távolságra lakott tőlem. És nemcsak elutaztam oda, de még látogatni is voltam előtte a kicsit........
12/17 anonim válasza:
Ja, és a pincsi az milyen fajta? Én nem ismerem csak a palotakutyát.....
13/17 anonim válasza:
A sajátomért biztos, ha új lenne, nem hiszem, sajnos a városban van egy menhely, ami tele van, onnan hoznék, ha kéne.
14/17 anonim válasza:
Mi 80 km-ről hoztuk el. Ez oda-vissza 160. Az utat 3szor tettük meg (egyszer, amikor kiválasztottuk, egyszer, amikor elhoztuk, és egyszer, amikor 1 évesen visszavittük megmutatni, hogy mi lett belőle. És tervezzük, hogy megyünk még néha). Ez eddig akkor 480 km :)
15/17 anonim válasza:
Nekem eddig a rekord 880 km volt oda-vissza egyetlen kiskutyáért :) De előtte és utána is voltam már 500-600 kmes utakon kutyaügyben.
16/17 anonim válasza:
hoztam már messzebbről is... és sosem csak úgy elhoztuk a kutyáinkat, hanem előtte 4 hetes korban ellátogattunk kiválasztani.
17/17 anonim válasza:
Simán. Nem a távolságot nézem egy kutya vásárlásnál, hanem azt, hogy 10-15 évre egy jó társat kapjak.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!