Szabad rám morogniuk evés közben?
Szépen megragadta pár válaszadó a lényeget: Minek nyúlkálsz a táljában, te is morognál. Ja, csak a kutya nem ember. Ez egy jól érthető jel, ami elég sok mindenre enged következtetni.
Ugyanis a kutya sosem morog nála feljebb álló tagra. Márpedig most morogtak, ergo nem fölöttük állsz, ebből később még más baj is lehet, tisztázzátok a sorrendet.
És amúgy teljesen NORMÁLIS az, hogy néha beletúrsz a kutya kajájába, vagy elveszed tőle, mivel te vagy a magasabb rangú (esetedben, kedves kérdező, nem ez a helyzet), így bármit csinálhatsz, akár el is veheted tőlük.
Ha valamikor morognak, akkor mindenképpen valami baj van a sorrenddel. Az, hogy csak néhány esetben van ilyen, nem azt jelenti, hogy nincs baj. Nem nagy persze, de később rosszabbodhat a helyzet.
Végre egy intelligens válasz kedves 57% os pontosan ha egy kutya mentes minden agressziótól akkor eszébe sem jut morogni.
Oda ne szarjak te b..zi hogy can corsod van hol nem fosom le? Egy biztos szart sem értesz a kutyákhoz ez látszik az iq meg nulla. Aki nem akar valamire normálisan válaszolni az ne tegye mint te te b@rom. :D:D:D
Egyébként annyira vagyok gyökér hogy minden héten kutya iskolában foglalkozom ilyenekkel.
S nem kezdtem el itt okoskodni, mint te, hogy így meg úgy hanem feljánlottam, hogy segítek ha akarja téged meg lesz@arlak.
Hát, ennyi "kedves" válaszra nem számítottam.
Amúgy nem szokásom a kutyák szájába nyúlkálni, de igazatok van, valóban félreérthetően írtam.
A tápos belenyúlás tulajdonképpen csak egy teszt volt, hogy akkor is morognak-e, mert amikor a csontot kapták, gyakorlatilag ok nélkül morogtak, pedig nem akartam tőlük elvenni. Ezért próbáltam ki, hogy hogyan reagálnak, ha a táljukba nyúlok.
Aki normálisan válaszolt, annak köszönöm. A többieknek pedig remélem, elég magyarázattal szolgáltam.
Kíváncsi vagyok, hogy akik szerint nem kell a kutya szájába nyúlkálni, ha eszik, nekik van e kutyájuk.
Az én kutyámnál nincs nagyobb haspók, imád enni, ettől függetlenül bármikor bármit el tudok venni, és nem csak venni, hanem kérni is tőle. Nem szoktam őt piszkálni, ha eszik, de pont a múltkor volt, hogy kint az erkélyen rágcsált egy velős csontot, és tűzött rá a nap. Szóltam neki, hogy jöjjön be, de nem figyelt. Odamentem, elvettem a csontot, és bevittem a nappaliba. El sem tudnám képzelni, hogy rám morogjon egy ilyen esetben. Boldogan futott utánam, leült, és bent visszaadtam a csontját.
Egy kutya SOHA SEMMILYEN HELYZETBEN NEM MOROGHAT A GAZDÁJÁRA!
ma 15:39
Ha Te ezzel a modorral kutyaiskolában működsz, részvétem a kezed alá kerülőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!