Lehet bolhás a kutyám?
Practic cseppel lett lekezelve a kuttyom. Ez eddig oké. Fürdetve se lett azóta, viszont az kezelést követő napokban érte víz a bundáját. A nagy melegben a kezemmel tettem egy kis vizet rá(megfeledkeztem róla, hogy a pratic után néhány napig nem érheti víz..:/ ), aztán az esőben is vizes lett egy kicsit.
Szóval aggódom, hogy nem védi őt a Practic, és bolhás vagy más élősködő telepedett bele a szőrébe. Szoktam látni, hogy vakarózik, nem nagyon, tehát lehet, hogy ez nem jelent semmit, de nem vagyok biztos benne.
És mintha én is viszketnék egy kicsit, de lehet, hogy csak kiszáradt a bőröm.
Mit gondoltok?
És a másik kérdésem, ha bolhás lenne, akkor kezeljem le újra Practiccal? Nem egészen egy hete kapott belőle.:/
Előre is köszi!

néha nem nagyon használnak az ilyen cseppek, mi kullancs ellen vettünk neki cseppet, de semmit nem ért... de ha bolhás lenne a kutyus, sokat vakarná magát, azt szerintem észrevennéd.
inkább hagyd a kutyát, és ha maradt még belőle, magadra cseppents, nehogy te is bolhás legyél! :D főleg ha már viszket is a bőröd, nincs más választás!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!