Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta lehet ez a kutya?

Milyen fajta lehet ez a kutya?

Figyelt kérdés

Múltkor kiraktam egy képet az Amerikai staffordshire terrier kutyámról, de többen is mondták hogy nem Amstaff hanem valamilyen keverék, szerintetek milyen kutya?

[link]

Én megvagyok róla győződve hogy Amstaff.

2011. júl. 21. 08:57
1 2 3 4 5
 21/41 compactegon ***** válasza:
majdnem biztos, bár jó hosszúak a lábai. persze ez nem jelenti azt, hogy nem staffi. csak elég nyúlánk.
2011. júl. 21. 10:13
 22/41 A kérdező kommentje:
Szeretnék tenyésztő lenni, ő vele természetesen nem tenyésztenék, de alkalom adta hogy betekintést nyerjek az Amstaffok világába, és meg is vettem egyébként 8000 Forint volt.
2011. júl. 21. 10:14
 23/41 anonim ***** válasza:

MIóta nem F irogatXD...pedig nem csúnyát írok, csak nem tetszik a stílus az embereknek, meg ha jó akkor nem pontoznak fel...ááá

A kép még mindíg nem jó:) ebből így nem lehet megmondani, de amilyen kép kéne úgy még nem tudod beállítani. De főbb elemei az amstaff, de van benne egy kicsi más is.

2011. júl. 21. 10:14
 24/41 anonim ***** válasza:

Akkor nagyon rossz szaporítótól vetted, örülhetsz ha nem lesz idegrendszerelige tropa.

8000ft ból a kajáltatásai nem jönnek ki nem hogy az oltásai, és az anya etetése.

Sajnállak, hogy előbb nem itt kérdezősködtél, hogy honnan érdemes venni!

2011. júl. 21. 10:16
 25/41 A kérdező kommentje:
Nem is lett volna rá több pénzem az az igazság, szerettem volna egy kutyát 10000 forint környékén és itt volt az alkalom, közel is volt és szépnek is találtam. Jövőre már dolgozni fogok és egy tenyésztésre alkalmas kutyát is betudok majd szerezni.
2011. júl. 21. 10:20
 26/41 anonim ***** válasza:
Tenyésztésre való kutya 100ezer fölött kezdődik.
2011. júl. 21. 10:21
 27/41 anonim ***** válasza:

Azt elfelejtettem írni, hogy sosem a kiskutya megvétele a drága, hanem az oltások és a minőségi táp.

OLtásai megvannak? Féreghajtás? MIt eszik?

2011. júl. 21. 10:23
 28/41 A kérdező kommentje:
Oltásai megvannak, 5 hónaposan hoztam el azóta nem féregtelenítettem, majd 1 hónap múlva tervezem. 400 Forintos pedigree tápot eszik 30% fehérjetartalommal.
2011. júl. 21. 10:24
 29/41 A kérdező kommentje:
Tudom hogy tenyésztésre alkalmas kutya eléggé sok pénzbe van ,de azt hiszem nekem megér annyit. Még van egy évem kitapasztalni és a megfelelő helyet biztosítani a kutyám számára, akkor kezdek el dolgozni és remélem 100 forintból már tudok venni egy szép kis szuka kutyát, természetesen Orijen vagy Acana tápot is tudok neki biztosítani majd. :)
2011. júl. 21. 10:27
 30/41 anonim ***** válasza:

Bocsi elbambultam a TV előtt. :)

Az igazság az, hogy sosem fog úgy kinézni, mint egy 100ezer forintos kutya (bár ezt gondolom Te is tudod). Tényleg eléggé hasonlít, az tény, hogy fajtajellegű de ki mit vár el egy kutyától.

Képnek egyébként ilyenre gondoltunk: [link] Bár ez kölyök, de most így hirtelen ezt linkeltem.

Ettől függetlenül vigyázz nagyon a kutyádra nincsen vele semmi baj, ugyanolyan jó kutya lehet belőle és ha tényleg komolyan gondolod akkor később még vehetsz komolyabb kutyát.

2011. júl. 21. 10:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!