Milyen fajta lehet ez a kutya?
Múltkor kiraktam egy képet az Amerikai staffordshire terrier kutyámról, de többen is mondták hogy nem Amstaff hanem valamilyen keverék, szerintetek milyen kutya?
Én megvagyok róla győződve hogy Amstaff.
MIóta nem F irogatXD...pedig nem csúnyát írok, csak nem tetszik a stílus az embereknek, meg ha jó akkor nem pontoznak fel...ááá
A kép még mindíg nem jó:) ebből így nem lehet megmondani, de amilyen kép kéne úgy még nem tudod beállítani. De főbb elemei az amstaff, de van benne egy kicsi más is.
Akkor nagyon rossz szaporítótól vetted, örülhetsz ha nem lesz idegrendszerelige tropa.
8000ft ból a kajáltatásai nem jönnek ki nem hogy az oltásai, és az anya etetése.
Sajnállak, hogy előbb nem itt kérdezősködtél, hogy honnan érdemes venni!
Azt elfelejtettem írni, hogy sosem a kiskutya megvétele a drága, hanem az oltások és a minőségi táp.
OLtásai megvannak? Féreghajtás? MIt eszik?
Bocsi elbambultam a TV előtt. :)
Az igazság az, hogy sosem fog úgy kinézni, mint egy 100ezer forintos kutya (bár ezt gondolom Te is tudod). Tényleg eléggé hasonlít, az tény, hogy fajtajellegű de ki mit vár el egy kutyától.
Képnek egyébként ilyenre gondoltunk: [link] Bár ez kölyök, de most így hirtelen ezt linkeltem.
Ettől függetlenül vigyázz nagyon a kutyádra nincsen vele semmi baj, ugyanolyan jó kutya lehet belőle és ha tényleg komolyan gondolod akkor később még vehetsz komolyabb kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!