Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért csinálja ezt a kölyökkut...

Miért csinálja ezt a kölyökkutyám? Ennyire szeret?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy ez fontose, de a tesomé és az enyém a kutyus, mind2nket ugyan ugy szeret.:)

6 hetesen került hozzánk a vizsla-labrador keverék kiskutyánk, most 13 hetes.

A kérdés első fele: Ha meglát minket (és előtte nem találkozott velünk 2-3 oráig) akkor nekünkrohan, és bepisil:D

A kérdés második fele: Ha adunk neki ennivalot(a hátso kertben) és jövünk előre, mindig előrekisér minket az ajtoig, és aztán megy vissza enni.

Miért csinálja ezeket? Ennyire szeret/tisztelne minket?:)

17/L

2011. júl. 20. 18:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerintem igen ez a szeretet jele bár a pisilést nem értem miért csinálhatja
2011. júl. 20. 18:51
 2/11 anonim ***** válasza:

enyém is bepisilt sokszor örömében mikor meglátott. kiskutyáknál ez természetes.

esetleg vizelettartási problémája van :D

2011. júl. 20. 18:56
 3/11 anonim ***** válasza:
43%

Én a pisilést eddig a keverék kutyáknál vettem észre kölyökkorban,szerintem ez olyan "adottság" náluk.(Bocsánat ha nem,ez csak egy magán észrevétel:DD)

A kajás dolog szerintem egyértelműen a szeretet jele.Nekünk is ezt csinálja.Ha pl. megkapja az ételt,leülök a székre odakint egy olyan 5 méterre a kajától akkor addig ne eszik ameddig nem megyek oda vele és mondom neki hogy egyen.:D

14/L

2011. júl. 20. 18:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
hát, az biztos h nem csak a keverékek pisilnek be örömükben...
2011. júl. 20. 18:58
 5/11 anonim ***** válasza:

Pisilést kinövi.

Az, ha követ titeket, miután letettétek neki az ételt, nem mondanám tiszteletnek. Akkor egyen, amikor kiadod a parancsszót. Így inkább olyan, mintha elzavarna. :D

2011. júl. 20. 20:44
 6/11 anonim ***** válasza:
nos, off de ez nagyon fontos: úgy etessétek, hogy ha lenyugodott, akkor kapja meg, és ha felnéz, vagy elmegy tőle, vegyétek el, mert anno a falkában ha az egyik elnézette a kajától, addigra az alatta lévő a rangban már evett is, ilyenkor neki nincs más dolga, mint hogy egyen :D
2011. júl. 20. 21:49
 7/11 anonim ***** válasza:
A bepisilés sok kutyánál a túláradó szeretettől van. Melyet nem tud máshogyan kifejezni minthogy mindent összepisil.
2011. júl. 21. 00:15
 8/11 anonim ***** válasza:

a bepisilést azért csinálja, mert mikor meglát titeket annyira örül és izgatott lesz azért pisil be. a kísérgetést pedig azért csinálja, mert vagy attól fél, h elmentek otthonról amíg eszik, vagy csak mert annyira szeret titeket, h ne h bajotok legyan inkább előre kísér h meg tudjon védeni titeket, ha valaki "megtámadna"

szerintem ezért csinálja ezeket a dolgokat! :)

2011. júl. 21. 08:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Pisiléshez: túlságosan izgatott ilyenkor, valószínűleg örömében :) és nem tudja kordában tartani a záróizmait, ahogy többen is írták, ki fogja nőni, ebből ne csinálj ügyet.

Kísérgetéshez: a labi is és a vizsi is egy munkakutya, a kettő keveréke remek lehet jellem szempontjából, az általad leírt viselkedés ebből fakad szerintem, mármint a fajta temperamentumából: vadászatra használják őket még a mai napig sok helyen, tehát ösztönből kell hogy kövesse a gazdit mindenfelé, szerintem ez ennek tudható be, hogy "benne van ez a vérében", tehát adottság nála. :)

Sok örömet lelj majd a kutyádban! :)

2011. júl. 21. 14:03
 10/11 A kérdező kommentje:

szerintem nem zavar el minket az ennivalojátol, mert mikor odaadom neki megsimogatom, elveszem tőle, és néz r

m csak, enm csinál semmit..:) amikor pedig az unokatesom elvette tőle a kajáját, akkor rámordult..:-)

2011. júl. 21. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!