Labrador Retriever vagy Beagle?
Figyelt kérdés
Van egy nagy kertes házunk.Én most 15 éves vagyok és van egy 3 éves kistestvérem. Melyik lenne a jobb választás?2011. júl. 20. 13:13
11/16 anonim válasza:
Én mindenképeen a labradort ajánlom, nagyon hűséges, okos, és tanulékony! Egy ismerősömnek beagle-ja van, és nem tud ugatni (úgyhallottam, hogy sok beagle kutya nem tud ugatni, csak vonyít ), és állandóan szökésbe van, és nehezen tanul.
12/16 anonim válasza:
labradoooor*-* világ legjobb kutyájaa^^<3333
13/16 anonim válasza:
Hát nekem a Beagle tetszik és a kis tesó mellé inkább ez illik cső :)
14/16 compactegon válasza:
labival könnyebb foglalkozni, nem megy az orra után folyamatosan. meg jobban lehet vele bírkózni :)
15/16 anonim válasza:
Labi!!!!nekünk vt egy labink..de sajnos meghalt...de nagyon okos kutya könnyen lehet tanítani!Most egy Beagle van!lehet tanítani csak sok fáradságot kitartást ígényel!Ésolyan a dolgokat amit egy 15 éves gyerek nemtud megcsinálni:)Úgyhogy sztem Labi
16/16 anonim válasza:
Labi!Nekünk Labradorunk volt csak meghalt!Nagyon okos szereti a gyerekeket!Most Beagle van!Őt is lehet tanítani csak nehezebb mert makacs és önfejű!És nagyon szigorúnak kell vele lenni a tanítás alatt!:)És én is alig írok vele mert olyan aranyos, h nem bírok vele nagyon szigorú lenni...:)Úgyhogy Labi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!