Labrador Retriever vagy Beagle?
Figyelt kérdés
Van egy nagy kertes házunk.Én most 15 éves vagyok és van egy 3 éves kistestvérem. Melyik lenne a jobb választás?2011. júl. 20. 13:13
1/16 anonim válasza:
Mindakettő kutya tökéletes gyerekek mellé. Nekem beagle-m van elég makacs nehezebb tanítani mint a labradort. Szerintem inkább labrador mert okosabb és könnyen tanítható.
2/16 anonim válasza:
Beaglevel nem volt tapasztalatom, nekem labradorom van és nagyon okos, könnyen tanítható, játékos. Bár nekem azt mondták, hogy nagyon nyugodt lesz, de még 5évesen is gyerekes :) imádja a kisgyerekeket:) állandóan kísérgeti őket és vigyáz rájuk :)
3/16 anonim válasza:
Másfél éve mi is ez között a két fajta között vaciláltunk.Végül Labrador lett.A Beagle-t nehezebb tanítani,a Labit nagyon könnyű,nem csinál kárt,az egész család imádja:)
4/16 anonim válasza:
Igazán csak a beagle-lel kapcsolatban tudok hozzászólni, nyolc éve van ilyen kutyánk. Arra készülj fel, hogy nagyon mozgásigényes, és megőrül a szagoktól, legszívesebben napi 24 órában rohanna a szagok után. Nem igazán emberközpontú. A miénk sokszor önfejű, szófogadatlan, szemtelen, úgyhogy fiatalkorában sokkal határozottabban kell nevelni, mint sok más kutyafajtát. Készülj fel arra is, hogy mindig éhes, tudni kell nemet mondani neki.
A kedveseméknek labradorjuk van (nem retriever), néhány dolgot vele kapcsolatban is tudok írni. Nagyon barátságos, sokkal inkább igényli az ember társaságát, mint a beagle. Könnyen tanítható, és az esetek többségében szófogadó. Ugyanakkor ő is mozgásigényes, és mivel nagyobb testű, többet is eszik.
5/16 anyádaboltból.*__* válasza:
teljes mértékben a labit ajánlom,mivel nagyon okos, könnyen tanítható és tudja h kivel,hogyan kell bánni.: ) a labink engem szinte a tesójának hisz és úgy is játszik velem. ehh :pp de pl. hugommal nagyon gyengéd. meg irtó hűséges. viszont piszkosul vedlik,ezért majdnem minden nap fésülni kell.;]
6/16 anonim válasza:
2. vagyok még annyit lefelejtettem, hogy a labrador harap a leggyengébben, szóval mikor pl. megharapja a kezed azt is nagyon nagy óvatossággal. Nagyon nagyon szeret enni, ha kitenném elé a 12 kg-os kutyakajás zsákot addig enné míg el nem fogy! nagyon tud kunyerálni :) hatalmas szemekkel néz, és a konyhába is ahol kenyértartó van, ő ott ül alatta és figyeli :D De nagyon imádni való :))
7/16 anonim válasza:
A mi biglink is állandóan vedlik, naponta 60-80 tonna kutyaszőrrel "gazdagodik" a kert. (No meg az előszoba, ha őkelme belopakodik.) Ennek van jó oldala is, mert sosem kell fürdetni a kutyát: mire lefürdetnéd, már híre-hamva sincs a koszos bundának.
8/16 anonim válasza:
Labi. Sokkal tanulékonyabb, a beagle nehezebb behívható, persze vannak kivételek, de a többség ilyen, mert arra tenyésztették ki hogy a gazditól távol dolgozzon. Szóval egy szavazat a labradornak
9/16 anonim válasza:
Én is labira szavazok, szuper kutyák, lakásban tartásnál számolj vele, hogy rengeteg szőr hullik belőle (nekünk is labink van). Beagle nehéz eset, sokszor rombol, szétrágja a lakást, kertet, nehezen tanítható, öntörvényű, szökésre hajlamos, inkább nem javaslom.
10/16 anonim válasza:
Labrador. Sajnos a beagle makacsabb,önfejűbb, és könnyebb elrontani. A labrador béketűrőbb, többet megenged a kicsiknek. Én arra voksolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!