Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Agresszív kölyök szét akarja...

Agresszív kölyök szét akarja tépni a tesóját de miért?

Figyelt kérdés

el kell szeparálni az egyik 9 hetes (fehér) kant, mert a nála amúgy kisebb (fekete) kan tesója ahogy meglátja kíméletlenül nekiesik, erre betársul a másik kisebb (fekete) kan is, ketten tépnék szét, alig tudom őket leszedni róla...

de miért csinálják ezt?

kaja van bőven, hely is rengeteg, eddig semmi gond nem volt, most meg egyik napról a másikra képtelenség összeengedni őket.

a kevésbé támadós (fekete) kant ma elvitték, de az agresszívabb ugyanúgy nekimenne a fehérnek...

ma elviszik a fehéret is, csak érdekel, nem lehet-e ideggyenge vagy ilyesmi a fekete kan, hogy így be van gőzölve?

(velem amúgy nagyon aranyos, másra nem támad, max. kicsit morog a szuka tesóira.)

2011. júl. 19. 15:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"és melyik fajta kutya az, amelyiknek az almában fekete és fehér kiskutyák is vannak, ha tenyésztő a gazdája? ;)"

Pit, stafford, közép-ázsiai juhász, whippet, angol agár. magyar agár, hadd ne soroljam...

2011. júl. 19. 17:07
 12/16 anonim ***** válasza:

"9 hetes kölyök nem agresszív és a tejfogaival pláne nem tép szét egy másik kutyát "

Egy kölyök a tűhegyes tejfogaival hamarabb meg tud ölni egy másik kölyköt, mint egy felnőtt a maradandó fogaival egy másik felnőttet.

Akik meg itt szaporítóznak összevissza meg ivartalanításra szólítanak fel, azoknak a tudását se gondolom valami egetverőnek, bár a kérdező ha értene hozzá, akkor nem ezen a gyikomatfórumon kérdezősködne.

2011. júl. 19. 17:09
 13/16 anonim ***** válasza:

"Akik meg itt szaporítóznak összevissza meg ivartalanításra szólítanak fel, azoknak a tudását se gondolom valami egetverőnek,..."

Lehet, de legalább nem elletnek a nagyvilágba törzskönyv nélküli, szűretlen szülőktől származó kiskutyákat.

2011. júl. 19. 17:14
 14/16 A kérdező kommentje:

Továbbra is köszönöm azoknak, akik a kérdésemre válaszoltak.

Sem tenyésztő nem vagyok, sem szaporító, 3 kutyám van, közülük egyet ideiglenesen fogadtam be, hogy ne a sintértelepre kerüljön.

Találtam is neki gazdát.

Az oltásokat és a chipet én álltam, neki csak az ivartalaníttatást kellett volna kifizetni.

Ez persze nem történt meg, vemhesen meg gondolom meg is válhattak tőle, vagy csak elszökött?...

Mivel arra is lusták voltak, hogy a chipben a számomat átírassák, amikor kikötött szerencsétlen egy gyepmesternél, úgy döntöttem, nálam marad.

Így lettek a kölykök.

Szörnyű ember vagyok.

De legalább nem olyan agyatlan barom, mint akik azzal akarják megváltani a világot, hogy szaporítóznak orrba-szájba.

Tessék felfogni, hogy az élet nem fekete és fehér.

2011. júl. 19. 17:33
 15/16 A kérdező kommentje:
ja és a szűretlen szülő egy keveréknél miért is olyan nagy kritérium? tudod te, mire jó a szűrés?... gondolkozz kicsit, egyszerű matek meg kis genetika...
2011. júl. 19. 17:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyetértek a kérdezővel. Itt az emberek minden információ hiányában is ráragasszák a másikra a szaporító jelzőt. Mint valami mánia, egyeseknek csak akkor nyugodt a lelkük, ha szaporítózhatnak!
2011. júl. 19. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!