Help! Nagyon bolhás a kutyám! Ötletek? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
A kiskutyám nagyon bolhás. Rengeteg bolhairtót kipróbáltam (Spot on, Piret Mix, még a gyógyszertárban is vettem bolhairtó port stb.), de semmi nem használ. Szerintem egyre több bolha van rajta...
Nincs valami "tuti" tippetek? Előre is köszi.
2011. júl. 18. 22:22
11/11 antia-78 válasza:
Nem rossz a Neostomosan, viszont nekünk egy idő után hatástalanná vált. A kutyám bolha allergiás, így nagyon oda kell figyelnem, hogy ne legyen benne. Kb. 2 évig küzdöttünk a bolha irtással, szinte mindent kipróbáltunk. Az én módszerem a havi, másfél havi fürdetés (természetes bio samponnal) és advantix-szel bekenem nyaktőnél. Ez működik már 2 éve. Viszont próbálok odafigyelni az idő leteltére, nehogy esetleg bolhát kapjon. Egyékbént előfordul, hogy a bolha "megedződik" és a szer hatástalanná válik. Ezért mindig egy naprakész állat patikában veszem a cseppet, mert a hatóanyagot is frissítenie kell a gyártónak. Sajnos nem olyan olcsó mint a Neostomosan, kb. 2400 Ft, de amennyit előtte dokikra költöttem, hogy szegény kopaszra vakaródzott kutyusomat helyrehozzák, nekem megéri, hogy azóta nem kellett ezzel orvoshoz mennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!