Help! Nagyon bolhás a kutyám! Ötletek? (Bővebben lent)
A kiskutyám nagyon bolhás. Rengeteg bolhairtót kipróbáltam (Spot on, Piret Mix, még a gyógyszertárban is vettem bolhairtó port stb.), de semmi nem használ. Szerintem egyre több bolha van rajta...
Nincs valami "tuti" tippetek? Előre is köszi.
Neostomosan! Bolha ellen nincs ennél jobb, azonnal kiöli belőle mindet. 1 ampulla 300-400 forint, és 1 ampullát 1 liter vízzel kell higítani. Annyit vegyél, hogy a kutyádat át tudd vele mosni. (nekem 5 kilós kutyám van, egy ampulla elég) Állítsd a kádba, vagy lavórba -ahová elfér- és 10-15 percig locsold ezzel az oldattal. A fejére is menjen, mindenhová!! BAzi büdös benzin szaga van, de nyugi, nem lesz tőle semmi baja. 5 nap múlva ismételd meg a fürdetést, mert akkorra kelnek ki a lerakott peték.
Az egész lakást porszívózd át, a kutya rongyait, párnát, stb. tedd ki valahová pár napra. Aztán a lakást permetezd végig ugyanígy neostomosanos oldattal.
Tényleg jó, már a fürdetéskor ki fognak potyogni a döglött bolhák. Nem kell leöblíteni, hagyd rajta megszáradni, fél óra alatt kimegy a szaga.
És a második kezelés után tegyél rá valami spot-ont, ami elsősorban bolhák ellen jó.
Szellő lány! Ez nagyon jól hangzik - kipróbálom! Köszi!
Mindenkinek köszönöm a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!