Minden kutya fél a kisgyerekektől?
Figyelt kérdés
Már többször láttam, hogy valami kisgyerek szalad, hogy megsimogassa, meg megindul a kutya fel, az meg megijed, és behúzza fülét-farkát, és menekül.
Azt hallottam a kisgyerekek kiszámíthatatlanok, és a kutyák nem értik, miért viselkednek furcsán.
Igaz ez?
Minden kutya furcsán néz a kisgyerekekre?
2011. júl. 18. 14:05
1/9 anonim válasza:
nem, szeretik őket, de hamar megtanulják, hogy a gyerek nyomorgatja, cibálja , hurcolássza őket, a lehető legkellemetlenebb módokon, és így inkább meglépnek, mielőtt bántaná őket a gyerek.
2/9 anonim válasza:
a mi kutyunk kifejezetten utálja a gyerekeket...szét is szedné őket, ha a közelébe mennének.
3/9 anonim válasza:
az én kutyám csak némelyik gyerekkel ilyen. valamelyiket észre se veszi, valamelyiktől fél, valamelyikhez meg boldogan megy oda. nem tudom, miért különbözteti meg őket. :D
4/9 anonim válasza:
Nekem francia bulldogom van és imádja a gyerekeket olyannyira, hogy épp fordítva történnek a találkozások, mint a kérdésben. Ő odakutyagol, hogy üdvözölje a gyerkőcöt, meg ugrál és játszani szeretne. Na ez a legtöbb gyereket kiborítja és bömböl azonnal.
5/9 anonim válasza:
Az enyém kiskorától szoktatva van gyerekekhez, semlegesen viselkedik velük, vagy némelyiknek örül, de mindegyik megsimogathatja, nyúzhatja, macerálhatja, csak van amelyiknek rázza az egész seggét, van amelyiktől meg csak simán nem érdekli.
6/9 anonim válasza:
Az én kutyám (Pekingi Palotakutya) imádja a gyerekeket. Minél kisebb a gyerek, az én kutyám annál jobban szereti őt. :D Puszilgatja őket, óvatosan szaglássza és néha játékra is hívja őket, és nem zavarja, ha nyúzzák őt a gyerekek, ilyenkor csak hátrál pár lépést, de aztán mindíg visszasomolyog a gyerekekhez és veszettül csóválja a farkát. :)))
7/9 anonim válasza:
Azt hiszi hogy a gyerek bántani akarja, ha megkérsz néhány kisgyereket (egyszerre csak egyet) hogy szépen csendben sétáljon oda a kutyádhoz és simogassa meg akkor egy idő után nem fog félni tőlük, de ha mondjuk a kisgyerek ordítva odarohan azt a kutya támadásnak s veheti. Az én staffordom szereti a gyerekeket mert eddig ahány gyerekkel találkoztunk azok vagy megsimogatták vagy békén hagyták.
8/9 anonim válasza:
Az idősebb goldenem teljesen semleges a gyerekekkel, eltűr bármit tőlük, nem fél, de úgy különösebben nem is örül nekik. A collie kiskutyám viszont imádja őket, ha az út másik oldalán meglát egy kisgyereket ahhoz is oda szeretne menni.
9/9 compactegon válasza:
a mi staffink imádja a gyerekeket (mondjuk híresek erről). minél kisebb, annál jobban jár a segge :D
persze nem engedem oda, mert millió puszit tolna az arcára - miután felborította :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!