Milyen házőrző a rottweiler?
ha azt akarod hogy a tuttodon kívül senki ne mennyen az udvarotokba akkor nagyon jó a roti
viszont ha csak az idegenektől akarod óvni a házat akkor nem túl jó mert sok roti van ugy hogy nem tűri meg csak azokat az embereket akik nevelik tehát ha egy jó barátod jön hozzád akkor is ki kell menni hogy beengedd mert különben nem engedi be a roti
Mint minden kutya.Lustálkodik, ha nincs semmi dolga.
Nem járőrözik puskával a vállán saroktól sarokig. Amikor védeni kell, akkor aztán véd.
Nekem van rotim:).Elég jó házörző(amúgy mamáméknál van a roti),ugat,de szerintem a 2tacsi sokkal jobb nála:D.Mert mamáméknak van egy bútorboltjuk,A roti ugye akkor előre be van zárva,HA észreveszi az embert ugat 1-et,2-t, a tacsik viszont kint vannak és sokkal jobb házörzők.Mert pl. ha Ari(így hívjákxDD de a teljes neve Artúr)is kilenne engedve nappal,ő iszonyat hamar hozzászokna az emberekhez,viszont a multkor a tacsimnak nem tetszett egy emberke és megfogta a bokáját:3(persze nem szorította meg,csak hát őrzi a házat...:D . Szóval jó házörző,még szerintem a szomszédjait is beszarnának tőle..:D
Remélem segítettem:) JA ÉS: Ha a kutya kiskorában szocializálva van,tanítják,foglalkoznak vele akkor NINCS támadás.De azért majd számolj azzal is,hogy a roti öreg korára meghülyül,még a gazdájának is képes nekimenni!!!Az előző rotinkat mamámnál azért kellett elaltatni,mert meghülyült!
Üdv.
Nagyon jó házőrző, és nagyon domináns kutyákká válhatnak, h nincsen mellettük egy határozott gazdi.
Már kiskorától kezdve kell fegyelmezni, és nem láncra kötni, s ha eleget foglalkozol vele, nagyon jó társ válhat belőle.
De mint mondtam, tudni kell bánni vele, mert néha elég makacs, de a családot az élete árán is megvédi.
A sok bolond roti azért olyan, mert sok a beltenyészet közöttük. Így nem mindegy honnan választasz roti kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!