Van értelme kutyát tartani, ha ÚGYIS meghal, és NAGYON hiányzik?
Annyira szomorú vagyok. Tudtam, hogy egyszer eljön ez a nap, de már 2 hete amióta meghalt nem volt jó kedvem. Próbálnak vigasztalni m,ások, de egyszerűen úgy érzem, már nincs semmi olyan dolog a világon amiért jó kedvemnek kellene lennie.
Én neveltem fel kölyök korától 14 évet élt. Annyira szerettem, mindennap, bármi bajom volt, elég volt ha oda jött, máris jól éreztem magam, és minden bajom elfeledtem.
Akárhova nézek a lakásba az jut eszembe, hogy ott szeretett feküdni, ott szokott játszani. Szinte folyton őt látom, mintha ott lenne, de még sincs
Amikor nagy a csönd, hallom, hogy megy a parkettán kopog a körme. Pedig nincs itt senki... :'(
Azt mondták mások, törődjek bele, mert a barátok, családtagok is meghalnak majd.
Tudom, de akkor is...
Most, hogy nincs, most jöttem rá, mennyire fontos volt számomra.
Komolyan, mikor ellopták a kocsimat, akkor nem, éreztem magam annyira rosszul...
És folyton úgy érzem ebben a 14 éven át SEM töltöttem vele elég időt)pedig de, de nem így érzem)
Azt mondták mások, lehet jobb lenne egy másik kutyát beszerezni, hogy azzal foglalkozzak, de úgy érzem megint csak ez lenne egy idő után, mint most.
Szerintetek van értelme kutyát tartani, ha megint ez lesz 10-15 év múlva?
Én nem vagyok híve, hogy takarítsuk el a régi tárgyait. Szem előtt ne hagyjuk, de egy szatyorba, vagy zsákba beletesszük, és eltesszük. Nem jó kidobni. Egy ember ruháit is kidobod? Nem hiszem
Amugy megérzed majd, hogy mikor tisztul ki a lelked, és egy új kiskutya fogadására alkalmas. Tudom, minden ember, állat elpusztul egyszer, de az benne a jó, hogy egy új barátság és új közös jó élmények kezdete.
"elözö voltam milyen fajta volt?"
Dobermann, és nagyon sokat tanult tőlem, de úgy érzem ÉN még többet tanultam tőle!!!
Vannak ismerőseim akik azt mondták, sajnálják, de "Látod, ezért nem tartok én semmilyen állatot..."
Most úgy érzem, lehet nekik boldogabb az életük, mert nem kell ilyeneket megélniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!