Minden hirtelen mozdulattól fél a kutyám, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem voltunk otthon egy hétig és oda adtuk egy idős párnak akinek van egy tacskójuk. Mikor visszakaptuk minden hirtelen mozdulattól megilyedt.Pedig sose bántjuk...2011. júl. 17. 14:39
1/4 anonim válasza:
akkor akire bíztátok azok tettek olyat még ha nem is szándékosan hogy a kutya megijed...én azért rá kérdeznék hogy hogy viselkedett velük meg ilyenek én megmondanám azt is hogy amikor még itt hagytátok nem volt ilyen félős...
2/4 anonim válasza:
Mi az utcáról fogadtunk be egy kutyát,és ő is félt mindentől. Jó ő nem csinálta ez meg minden és egy nagy baj., mert akkor valamit csinálhattak amitől megijedt. Nem is kell fojamatosan nagy haggal lenni. Elég egy hirtelen magas hang a tv-ben pláne ha idős a házaspár, és kész a baj. :/ Én is azt ajánlom hogy kérdezz utána.
3/4 anonim válasza:
Bízzál benne, hogy idővel elhagyja. Ha visszakerül a megszokott közegébe, valószínűleg el fogja felejteni azt az egy hetet. Azt a házaspárt pedig kerüljétek nagy ívben . Elképzelhető, hogy a saját kutyájukkal nem jött ki a tietek és e miatt bántották.Hiába kérdezel rá, úgy sem fogják elismerni, hogy miként bántak a kutyával.
4/4 A kérdező kommentje:
Igazából imádta azt a kutyát ami ott volt. ezért is mertük rájuk bízni.biztos hogy nem bántak jól vele mert amikor visszakaptuk és kaját adtunk neki mindent megevett amit csak talált pedig a házaspárnak nem csak kutyakaját de pénzt is adtunk... és ez már 1,5 hónapja volt...
2011. júl. 17. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!