Nincs valakinek kutyája örökbe adásra?
ajánlom figyelmedbe ezeket a tündéri keverék törpéket :)
olvasd el a szöveget, minden benne van. most egy hétig nem vagyok gépközelben, de ha érdekelnek írj a megadott címre, és amint tudok válaszolok!
Bp nincs olyan messze Nógrád megyétől, és van sok állatmenhely, Pl a Noé nézz körül a honlapokon. Olyan kutyust válassz aki jól türi az utazást (autó esetleg vonat)
Vannak olyan fajtamentők akik házhoz viszik a kutyust (pl a bullterrieresek, de biztos vannak mások is) persze az utiköltséget ki kell fizetni.
"Az én kutyám is oltva van, ápolt és foglalkozva van vele, chipje ugyan nincs, de megvan nélküle is. Na mindegy, hagyjuk. Ha az ember jót akar, mert sok helyen csak földhöz vágják a kiskutyákat, akkor is notórius "állatbarátokkal" találja magát szembe, akik a kutyát úgy tartják, mint valami dísztárgyat és ki vannak akadva, ha valaki nem akar pénzt adni egy kis ebért. De az üzlet, az üzlet!"
Ez tetszett! ;) :D
Sok sikert a kereséshez!
Én ajánlottam a beagle fajtamentőket és ha mégis a beagle mellett döntenél, akkor szerintem ott nézz körül, mert biztos szívesen vállalják, hogy elhozzák a kutyust, ha sikerül végre egy jó gazdit találniuk. :)
Ez pedig egy oldal, ahol Mindent(!) megtudhatsz a fajtáról és eldöntheted, hogy meg tudsz-e birkózni egy ilyen kis "rosszasággal". :)
Amúgy húgom nagy kutyabarát, tehát ha találok vmit, akkor írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!