Milyen kutyám legyen?
Figyelt kérdés
Tudom hogy naponta van 20ilyen kérdés de egyszerűen tanácstalan vagyok:D
Falun lakok kertesházba de a kutya szobakutya lenne(mert bár van udvar kerítés nincsen megkötni meg nem akarom)
volt egy kutyám egy beagle (Teke) de ő sajnos meghalt
Olyasmit szeretnék mint a beagle méretben meg kinézetben is tehát középtestű rövidszőrű barátságos.
Azt lécci neírjátok hogy mennyek menhelyre mert oda fogok menni csak előbb szeretnék itt tájékozódni
2011. júl. 16. 23:07
1/3 anonim válasza:
netboard.hu
kutyás részleg
ajánlom a fiatal kutyásokat is ;)
Westie, spánielek...
2/3 anonim válasza:
Westie,palopincsi,mopsz,kínai meztelenkutya,bichon bolognese,máltai selyemkutya,tacsi,amerikai francia bulldog,bullterrier,törpe snaci,spániel.de én a helyedben a menhelyről inkább olyan kutyit hoznék el ami évek óta várja azt,hogy egyszer majd érte is eljön valaki és haza viszi:)
3/3 A kérdező kommentje:
természetesen olyat akarok csak előtte megnézem mienek vannak
2011. júl. 16. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!