Van Magyarországon pireneusi juhászkutya tenyészet? Ha igen linkelnétek?
Figyelt kérdés
Lehet2011. júl. 16. 21:27
1/6 anonim válasza:
www.pireneusi.hu
De ha rákeresel Google-ben, akár több kennelt is találhatsz.:) Vagy keress fajtamentőket, menhelyeken is szétnézhetsz, hátha van ott is pireneusi.:)
2/6 anonim válasza:
Nem pireneusi hegyikutyát kérdezett, hanem juhászt, ami nagyon nem ugyanaz a fajta. Legjobb tudomásom szerint nincs ilyen kennel Magyarországon.
3/6 A kérdező kommentje:
Nincs? Hát az kár :( Elmennék én érte külföldre is, de sajnos vonatozással meg buszozással egy kiskutyát nem nagyon ajánlott hazahozni :(.
2011. júl. 17. 00:51
4/6 anonim válasza:
Ők Ausztriában vannak. Nem hiszem, hogy gond lenne, ha vonattal mennél a kiskutyáért, ha ennyire ragaszkodsz ehhez a fajtához.
5/6 anonim válasza:
1. vagyok, bocsi, félreolvastam.^^"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!