Fekete német juhászkutya kennel Magyarországon?
tudom hogy színváltozat
de van olyan kennel ahol vannak fekete kutyák?
A fekete az nem az ordas.. 3 szín van: fekete, ordas, rajzos.
Egyébként az első válaszoló által bemásolt linkek között keresgélj, meg google-be írd be, hogy Németjuhász kennel. Találsz rengeteget.. Keress a lakóhelyedhez közelit és nézz kölyköket. Vannak-e, ha nincsenek akkor mik vannak tervbe. Ha az egyik szülő fekete akkor tuti, hogy lesz fekete kölyök.
A munkakutyás tenyésztőknél fordul elő fekete általában.
Mire akarod a kutyát?
Az ordas és a fekete tudomásom szerint a munka tipusú vonal. A rajzosban van kiállítási ( küllem kutya ) vonal, ezeknek púpos ponty hátuk van. De a képeken nagyon jól látszik.
A nj. osok szerint a küllem kutyák is egész szép eredményeket tudnak elérni. ( nem csak a kiállításon ).
Amúgy az összes színváltozat közül nekem is a tiszta fekete jön be. :-)
Szintén fekete Németuhász kölyköt keresek, ha találtál valami színvonalas Kennelt ahol van kölyök nagyon érdekelne!
12 Évig volt egy Fekete vörös rajzos kutyusom s nemrég elhunyt szegény s óriási a tátongó űr azóta, s beleszerettem a feketébe szó szerint :
ma 10.26
Két fekete kan kölyök eladó!
Sentinel Pike X Citadella D'Oro Borostyán
Képek, videók, egyebek itt: www.zalaikutyasuli.hu/kolyok
707788593
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!