Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért jó az Illatos úti...

Miért jó az Illatos úti sintér telepnek ha visszafelé fejlődik?

Figyelt kérdés
Olyan dolgok kerülnek napvilágra, amit álmomba se gondolnék. A tények alapján arra jutottam, hogy visszafelé fejlődik az ebtelep, és nem arra törekszik hogy minél több kutya kerüljön haza, vagy új gazdához..... :-(
2011. júl. 16. 13:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Én is erre jutottam. És mindezért az adózó ember fizet.

Értitek ugye?

Azért fizet az adózó ember, hogy ha netán elveszti a kutyáját, akkor NE találja meg. Ráadásul ki tudja hogy az altató injekció elött még milyen kínszenvedésen ment keresztül.

A kukacos kutya még mindig küzd az életéért. :-(

2011. júl. 18. 20:20
 12/15 anonim válasza:

Nagyon sajnálom őket,én nagy kutyabarát vagyok,van is kettő akik mindent megkapnak.

1.Köszönd annak a sok kutyatartónak aki nem gondoskodik az ebe ivartalanításáról,És aki tenyészti őket.

2.Van rosszabb mint az illatos úti telep.Hidd el én már láttam....

3.Még mindig jobb hogy netán elalszik minthogy megkínozzák vagy valaki házilag eltegye láb alól.

4.Igazad van hogy a talált kutyákról rakhatnának ki képet.De az a kutya valahogy elveszik.Tehát vagy a gazdája nem megfelelő körülményeket biztosít neki,pl.:olyan kerítés amin kifér vagy átugorja,vagy egyszerűen csak sz@rik rá hogy hova kerül a kutyája.nem érdekli úgy van vele hogy majd visszajön.Mert az én kutyáim is sokszor vannak kint az utcán,de pórázon,vagy parkban,felügyelet alatt.Itt van az hogy az embernek szívügye kéne legyen a kutyája nem pedig csak hobby......

2011. júl. 18. 22:07
 13/15 A kérdező kommentje:

Igen első sorban az ember hibája hogy az utcára kerül egy kutya felügyelet nélkül. De nem minden esetben igaz, hogy nem keresik.

Egy ebrendészeten meg pont hogy példát kéne diktálni, hogy hogyan kell egy kutyát alapjáraton gondozni, de az Illatos éppen az ellenkezőjét csinálja.

Miért fogynak papírrá a két hétig várakozó kutyák? Miért köpik be a legyek, és miért rágják a kukacok az élő kutyát? És a legfontosabb, miért nem veszik észre? Hogyan történhet meg hogy a nem tom hány gondozó, a fényképész ( már akit engednek fotózni ) a NÉGY állatorvos ilyet NEM vesz észre?

Tudomásom szerint az éheztetés, az elhanyagolás, állatkínzásnak minősül.

A stresszről nem is beszélve. Azért nem lennék egy kutya helyébe se amikor pl. takarítják őket. ( a kenelben levő kutya bent marad, és megy neki a hideg slag )

2011. júl. 18. 23:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Illatos úti helyzetet annyira nem ismerem, mi vidéki vároban mentünk. Nem lehet, hogy ott is az játszik be mint a kis falvakban: a lealtatott kutyák után járó fejpénz, amit az önkormányzat ad?
2011. júl. 19. 07:48
 15/15 A kérdező kommentje:
Elképzelehető.... :-(
2011. júl. 20. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!