A Dobermann tartható az udvaron télen is vagy télre vigyem lakásba?
Figyelt kérdés
Nem otthon tartanám hanem a lakásunktól közeli kertben a másik kutyám mellett. (panelban lakok)2011. júl. 15. 13:08
1/7 anonim válasza:
Vagy adj rá meleg kutyaruhát.De szerintem vidd be!!!
2/7 anonim válasza:
Kutyaruhát a dobermannra? Aha, szépen is nézne ki, az egy dolog hogy a kis cuksi csivavákból hülyét csinálunk a csicsás cuccokkal, de a dobikból nem kell.
Igen, télen célszerű bevinni, van olyan dobi ami kifejezetten hisztizik is érte, hogy bevidd :) Jobb biztosra menni, ha beviszed biztosan nem fázik meg, ha kinnt hagyod megvan rá az esély. Hiába kemény kutya, a szőre rövid és nem éppen ellenálló.
3/7 anonim válasza:
Persze, miért ne lehetne - nálunk is tartanak 3 gyönyörűt kint. A magyar vizslát is lehet, ezt miért ne....
Persze megfelelően szigetelt és védett kutyaház az jár.
4/7 anonim válasza:
nagyszüleimnek 7 évig élt az udvaron a dobermann. persze télre tettek neki a kutyaházba szőnyeget, meg plédet is. és szélvédett helyen volt a háza. kibírta a teleket :) esetleg ha nagyon hideg volt akkor beengedték a garázsba. de szerintem a másik kutyáddal össze fognak bújni, nem lesz gond :)
5/7 anonim válasza:
Figyelj! Ha kölyökkorában kiszoktatják, akkor fokozatosan szokik a szőre is hozzá. Durvább lesz. Ez tapasztalat. A vizsla is rövid szőrű, soha nem engedtem be őket, bár nem is jöttek volna. Volt egy jó kutyaól, és ott menedéket találtak.
6/7 anonim válasza:
Mindenképp vidd be a lakásba ha nagyon hideg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!