Szerintetek milyen a Maci név egy kutyának?
Figyelt kérdés
Engem irritál, idegesít. Szerintetek milyen?2011. júl. 14. 13:42
21/24 anonim válasza:
nálunk a 4. szomszédba volt egy Maci nevezetű farkasölő, rá nagyon illet a név
nagy, erős, és nagyon harapós kutya volt, nem is mert be menni senki tőle, ha véletlenül kiszökött az udvarból,és az utcán neki ált szaglászni meg sétálgatni, senki sem mert arra menni volt olyan hogy a melósok mentek volna haza de nem tudtak mert Maci kint lődörgött az utcán..... Egyébként szerintem ez a név nagytestű kutyákra illik. engem nem zavar ez a név, szerintem egy átlagos kutya név.
23/24 anonim válasza:
Már uncsi. Mindenki így hívja a kutyáját. Jobb valami eredeti. Én csak olyan nevet adnék a kutyámnak ami emlékeztet valamire ami jó. És így ha hívom a kutyát mindig az jut eszembe. Persze nincs kutyám de ha lenne iylen lenne.:D
24/24 anonim válasza:
Nekünk a kis termetű befogadott kutyánkat hívják így. Azért hívom így, mert olyan kis "macis" feje van.
Vannak ettől rosszabb kutyanevek is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!