Szerintetek milyen a Maci név egy kutyának?
Figyelt kérdés
Engem irritál, idegesít. Szerintetek milyen?2011. júl. 14. 13:42
11/24 anonim válasza:
persze,így hívják a szomszédom kutyáját
12/24 anonim válasza:
Az egyik rokonomnak egy kaukázusi kutyát hívtak így, aki már sajnos azóta elpusztult. Rá nagyon illet a név, mivel hatalmas testű kutyusfajta. Rá két évre vettek egy kölyök kaukázusit és őt is így nevezték. Szerintem nem rosszu kutyusnak. Még mindig jobb mint emberek keresztnevein nevezni a kutyusokat. Pl. Rozi, Jani, Dóri, - ezekkel már találkoztam :-)
13/24 Babócás válasza:
Szia!
Nekem volt egy Maci nevű kuvasz kutyám. Rá igazán illet ez a név. Olyan volt mint egy nagy pihe-puha jegesmackó.
14/24 anonim válasza:
én sem adnám saját kutyámnak, nem is tetszik meg elcsépelt is nagyon.
15/24 anonim válasza:
Becenévként szoktam mondani neki, hogy mackó, de nem ez az igazi neve.
Ha egy igazi loncsos, mackós kutya akkor miért ne? :D
16/24 A kérdező kommentje:
Mert idegesítő.
-Hogy hívják ezt a kutyát?
-Maci.
Fujj...
2011. júl. 14. 16:01
17/24 anonim válasza:
Nekem a kutyám neve maci volt.
19/24 anonim válasza:
Nekem volt egy kaukázusi kutyam őt is macinak hívták szerintem nem idegesítő de azért egy tacskónak ne adjanak ilyen nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!