Gyógyit a kutya? (bővebben lent)
Most voltam 1 hétig kórházban, mert epilepsziám van. Már 1éve vannak ilyen furcsa állapotaim, hogy úgy érzem magamat, mintha nem lennék itt és hogy csak kitalálnám a szituációt. És az epilepszia miatt zavar a zaj, és ha otthon reggel az iskolába menet sürgés forgás van, szorongás jön rám. Szóval nagyon zavar a hangosság meg igy..sőt olyankor 140 a vérnyomásom és 130 a pulzusom...
Ezekre már kapta gyógyszert, remélem segit, mert már nem tudok igy élni, mert ki se járok, mert rámjön az a furcsa érzés, olyankor csak haza akarok menni... a nyáriszünet szörnyű volt, mert mindig kifogásokat kerestem, hogy ne kelledjen kimennem, mert nem voltam rá képes...ezeket már elmondtam pszichológusnak...
Na most, a szüleim beleegyeztek, hogy akkor megvesszük a kutyát, hátha segit...én 12 éve könyörgök kutyáért, de most, hogy beleegyeztek félek...több éve minden nap foglakozok passzivan a kutyákkal, nevelésükkel.. segitene nekem a problémáimon a kutya? mert végülis lenne okom kimenni, mégha nem is akaródzna....Mi a véleméynük tapasztalt kutyagazdiknak? Segitene a kutya?
Ők terápiás kutyusok, nagyon sok gyereknek és felnőttnek segítettek/segítenek minden nap. Ha gondolod, a gazdijukat is megkeresheted tanácsért (van elérhetőség a honlapon), biztosan tudna neked és a szüleidnek segíteni a döntésben.
Addig is jobbulást kívánok Neked, és hidd el, ezzel a komoly betegséggel is lehet szép életet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!