Szerintetek milyen az a 17-18 éves aki suliidőbe kaja vagy cigi helyett kutya kaját vesz inkább és ideiglenes kutyákat vesz magához?
leírom velem mi van most:
már a 8. ideiglenes kutya után,1 kutya döntött úgy hogy meg szökik tölem.ez volt 1 hónapja.azóta amiatt hallgatok,pedig én meg probáltam meg keresni,stb.
az állatvédők még egymást is ölik :(
fogadtam örökbe egy kiskutyát és jött is a hozzászólás:"remélem ez nem annyi ideig marad nálad mint a másik.."
már kicsit kiakasztó a dolog
Folytasd amit csinálsz, sajnos nincs elég hasonló fiatal, mint Te! Le a kalappal! Max figyelj jobban a kutyákra, hogy esélyük se legyen lelépni (bár nem tudom mi történt.)
CSAK ÍGY TOVÁBB!
Mintha magamat látnám, kivéve az ideiglenes kutyákat, mert őket nem tudom magamhoz venni. Persze előfordult már hogy haza hoztam őket, de huzamosabb ideig egy sem maradhat az itthoni kutyám miatt. Más lenne a helyzet ha kertes házban laknánk.
Csak így tovább!! :)
Ja és ne foglalkozz azokkal akik ezt mondják. Az ilyesmi előfordul. Sok szerencsét az örökbefogadott kutyához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!