Cerberos - félős kutyáknál is kannát használnak?
Egy barátom, volt a félős mentett kutyájával szocializációs foglalkozáson merthogy mindenki azt mondta neki, hogy ők a legjobbak. A foglalkozáson együtt voltak a félős és az agresszív kutyák, és mikor a kutyájának nekiugrott az egyik agresszív, kannával rendezték le a szituációt. A kutyája ezen annyira bestresszelt, hogy a gazdájához sem mert odamenni, és azóta is minden erősebb hangra megugrik, pl. a pet palackot is egyben kell kidobniuk, mert a kutya retteg az összenyomás hangjaitól is. Azóta a férfiaktól mégjobban fél, mint korábban. Ez már jópár hónapja volt, azóta sem tudja, hogy mit csináljon, ha az állítólag legjobb suliban csak rontottak a helyzeten.
Miért engednek össze félős kutyát agresszívvel? És miért használnak ilyen rémisztő megoldást akkor, ha félős kutya is van a helyszínen?
Senki nem tudhatja, hogy amit kérdező mondott, igaz-e. De 1, számomra (és ahogy nézem az értékelést még elég sok "h.lye" számára) a videó pont elég volt.
2, senki sem tökéletes akárhogy kapálóztok, főleg, hogy az iskola nem egy test, hanem sok különálló ember. Miért fájna beismerni hogy elképzelhető, a kérdező esetében hibáztak? Attól még a ti kutyátok ugyaúgy tovább "működik".
Úgy szeretem ha valaki, valakinek a nevében nyilatkozik! Feltételezem, a barátod tud írni, miért nem tette fel a kérdéseit Ő maga? Miért több hónap után "panaszkodik"? Miért nem a kutya problémáját próbálja orvosolni. Több hónapos az eset és nem tett semmit? (na itt a bibi !) Ha nem tetszett a módszer, miért nem kért máshonnan segítséget...szval nekem ez az egész nagyon sántít! Több éves videóval is bepróbálkoznak itt egyesek....nagyon szomorú, hogy ilyen emberek vannak.
Én járok (tam) a Cerbibe, ovi, alap...és remélem folytatjuk közepen is...ha kérdésem van felteszem, ha nem tetszik a módszer - próbálom megérteni - vagy tovább lehet menni. Én banktisztviselő vagyok, nem ez a "szakterületem" ezért kértem segítséget és kaptam is nem egyszer, többször is.
(Szocin. egyébként nem kell fizetni, tehát rögtön az első hozzászóló is beégett...fogalma sincs róla, csak írja...nem mondom mit, mint a kérdező is, mert Te ott voltál? láttad már foglalkozást? Honnan tudod, hogy rossz az a palack? Nekünk is van, (kicsi fél literes) és sokszor nagyon hasznos! Egy kutya nem 5 perc alatt tanul meg valamit…ez egy folyamat, lehet fél év, de egy is…és folyamatosan foglalkozni kell egy kutyával (legalább is egy felelős állatbarát így tesz!)
Egyet sajnálok az egészben, A kutyát...mert most adva van egy stresszes kutya, akinek a problémájára nagyívben "tojik" a gazdája, ezek szerint több hónapja!
UI: A sógorom húgának az anyósának a féltestvére látta Brad Pittet tejet venni a sarki boltban! Most akkor nem járjuk már szupermarketekbe ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!