Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlanátok?

Milyen kutyát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Már van egy tacsink, de mellé szeretnék egy nagyobb testű kutyát. Volt egy vizslánk, akit nagyon szerettem, rendszeresen hordtam futni, úszni stb. Sajnos fiatalon elpusztult szegény. Egy hasonlóan barátságos,kedves kutyát szeretnék, de egy kicsit nyugisabbat, ugyanis előfordult hogy elvittem bicikli mellett futtatva kb 5 kmre lévő tóig, ott úszott egy nagyot, aztán futás haza. Mire hazaértünk, ő azonnal hozta a labdáját, hogy labdázzunk. Nem mindig sikerült lefárasztani.Szóval egy túrázós, kalandozós kutyust szeretnék, a vizslánál egy fokkal nyugottabban, lassabban:) Én eddig a labradorra gondoltam. Milyen fajtát/ahhoz hasonló keveréket ajánlanátok?
2011. júl. 12. 15:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Dalmata?Dán dog?:)Németjuhász?Dobermann?Óriás uszkár?Cane Corso?Boxer?Hirtelen ezek jutottak az eszembe:)
2011. júl. 12. 15:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Boxert semmiképp, az egy fokkal izgágább a vizslánál.

Esetleg német juhászkutya, golden retriever?

Amúgy állatmenhelyeken is körülnézhetnél, sok keverék kutya van ott, akik ugyanúgy tudnak szeretni téged, és rengeteg élménnyel gazdagítani, sőt, talán sokkal jobban fog ragaszkodni hozzád, mert hálás lesz neked, hogy kihozod onnan.

2011. júl. 12. 15:41
 3/9 anonim válasza:
bernipásztort!
2011. júl. 12. 15:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekünk tacskónk van. És egy német juhászunk. És amit mondtál a mi német juhászunkra tökéletesen illik. De ez nem fajta függő minden kutya más. De ha már írnom kéne választ akkor szerintem valami rövid szőrű véknyabb kutyát vegyél. Ne valami robosztus, hosszú szőrű kutyát. Mert azok ha megizzadnak akkor nem igazán tudod velük folytatni a munkát pláne nyáron!
2011. júl. 12. 16:10
 5/9 anonim ***** válasza:
a labrador nagyon jó lenne :D nekem is az volt, de elpusztult :((((( nagyon szerettem, valami nagyon hűséges kutya. most meg nem lenne rá lehetőség, mert lakásba fogunk költözni, és oda nem tudjuk vinni. így hát most kistestű kutyám van. elköltözök otthonról első dolgom lesz, hogy begyűjtök egy labradort *-*
2011. júl. 12. 18:16
 6/9 anonim ***** válasza:
hovawartot :) [link]
2011. júl. 12. 19:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Erre a leirasra kb. az osszes kutya fajta megfelelne. melyik kutya nem szeret kirandulni?

Azt javaslom keress fel egy menhelyet es ott raboknek a neked valo kutyusra.

Nezegethetsz internet is:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 12. 23:55
 8/9 anonim válasza:
Labrador kutya.
2011. aug. 2. 11:40
 9/9 anonim válasza:
Arany retriver vagy Labrador.
2011. aug. 2. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!