Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon szeretnek egy kiskutyat...

Nagyon szeretnek egy kiskutyat mar 2 eve. Tombhazban lakunk a negyedik emeleten. A szuleim nem engedik hogy kutyat tartsak de nagyon szeretnek. Hogyan vegyem ra a szuleimet hogy vegyenek nekem kiskutyat?

Figyelt kérdés
11 eves vagyok.mondtam nekik hogy ugyelnek ra rendeznem gondoznam de nem engedik.vinnem setalni mindenhova.
2011. júl. 11. 11:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én 12 éves vagyok, és 4 nappal ezelőtt kaptam egy kutyát. Azért nem akartak hamarabb, mondjuk tavasszal, mert nemrég mentünk nyaralni, és a nagyon kicsi kutyákat nem lehet hosszabb időre egyedül hagyni. Nekem van most egy nyulam is, őt azért kaptam, mert azt hitték a szüleim, hogyha nyuszit kapok, nem kell kutya. De nekem kellett. És a nyuszi pont kampóra jött, mert így megmutathattam, hogy tudok vigyázni egy állatra.
2011. aug. 3. 14:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Én 11éves voltam amikor kerestem azt interneten kutyát mert akartam egyet, (de volt már egy kutyám)és leveleztem egy sráccal, h ingyen lehozza Bp-ről a kutyát, anyukám nem is tudta h másnap hozzák a kutyát, lese szídott meg semmi, mert neki is tetszet a kutya!!! Én neked a yorki-t ajánlóm mert az öleb, nincs vele annyi baj. A panelba a tacskó, mopsz, chihuahua az is öleb mint a yorki, westi, bolonese, Bichon. De van még több öleb kutya is. (De végül is a tacskó nem öleb.):D
2011. aug. 3. 14:16
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
Ha igazán szereted a kutyákat akkor az ő érdeküket nézed. Nekik nem jó egy picike emeletes házban nyomorogni ráadásul egyedül amíg senki sincs otthon. Nem tudom ki írta, hogy egy kutyus emeleten lakik és lépcsőzik. Ez ha nem nagy testű akkor állatkínzás ha meg nagy testű és emeletesben lakik akkor meg főleg!! A kis termetű kutyákat ölben kell szállítani lépcsőn mert nem bírja a gerincük és pár év múlva nyomorékká teszi őket a lépcsőzés. Ráadásul nem csak, hogy zavarhatja a szomszédaidat akik ezért megutálnak benneteket de ha összefognak a lakók akkor fel is jelenthetnek mert gondolom nem tudod elhallgatatni este meg egész nap amikor nincs vele senki. Szerintem olvasgass sok állatos könyvet tanulj ezen a téren és később majd ha máshol laktok térj erre vissza. Addig vagy ne tarts semmit vagy kis ketrecbe vagy akváriumba való állatkát de még jobb ha keresel a közeledben egy állatmenhelyet és hétvégente kimész nekik segíteni. Te is kutyázhat, a lakók és a szüleid is boldogok lesznek és még sok kutya lesz érte hálás.
2011. aug. 3. 14:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Várj még 3-4 évet, addigra valamennyire megjön az eszed. :)
2011. aug. 3. 14:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Nagyon idegesít ha valaki ékezet nélkül ír. Miért írsz anélkül? Sosem volt még alkalmam senkitől sem megkérdezni, kérlek válaszolj!
2011. aug. 3. 14:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Az igazság az,hogy semelyik kutyát sem szabadnak kiskorában kitenni a sok lépzsőzésnek,meg a hosszú sétáknak. Én 10 évesen kaptam az első kutyámat,de mi más fajta házban lakunk,és őszintén szólva,nekem is rengeteg állatom volt,és csak utána jöttem rá,hogy ez hiba volt. De ha egyszer elkötelezed magad mellette az akkor 10-15 év. És őszintén szólva egy 11 éves vagy, és jó szülőkkel,ha nem engedik meg. Mert ha jó kutyát szeretnél,akkor azt vinni kell orvoshoz,kutyaiskolába,és rengeteg helyre. Nem olcsó mulatság.
2011. aug. 3. 14:52
 17/17 anonim válasza:

én is azt mondom, hogy tömbházba nem való kutya. a mopsz pedig egyáltalán nem ideális, mivel ők folyamatosan vedlenek. szerintem a szüleid ennek nem örülnének, hogy a kanapé vagy a szőnyeg tiszta szőr.

a mopszok amúgy sem bírják a meleget, nem biztos, hogy tetszene neki, ha 4 emeletet kéne sétálnia.

2011. aug. 4. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!