Mit használtok a kutya vízének?
Figyelt kérdés
Én naponta kétszer adok nekik frissen egy nagy vödör hideg vizet.2011. júl. 10. 14:30
1/10 anonim válasza:
hogy érted hogy mit használunk?
A kútból engedek nekik minden reggel és este..
2/10 anonim válasza:
Nálunk nincs "kutyavize". Ugyan azt isszák, amit mi, csak más edényből.
3/10 anonim válasza:
Én most két-három óránként cserélem a vizüket, a házban illetve az udvaron több helyen is van táljuk erre a célra.
4/10 anonim válasza:
Nekünk amstaff van meg labrador. a kut csapja alatt van egy vödör, azt teleengedem nekik, akkor az kitart addig míg fel nem forrósodik. Az amstaff azért többet iszik, mint a retriever
5/10 A kérdező kommentje:
de gondolom árnyékos helyen tartjátok?!
2011. júl. 10. 14:39
6/10 anonim válasza:
egy régi tál kb 5 literes van neki az "udvarán"(van neki egy elkerített rész napközben ott van éjszaka kiengedem az udvarra) és kb 10-szer szoktam cserélni neki
am a kútból engedek neki jó hideg vizet
7/10 anonim válasza:
keresztapámék csak ásvány vizet adnak a kutyának azt szereti! Vagy azt szokta meg!
8/10 A kérdező kommentje:
keresztapádéknak elég jól mehet az élet akkor :)
2011. júl. 10. 14:53
9/10 A kérdező kommentje:
a kutyáim naponta 7 liter vizet isznak meg fejenként,úgyhogy nem kivitelezhető hogy ásványvizet kapjanak,mert qrva drága lenne:D
2011. júl. 10. 14:54
10/10 anonim válasza:
Nem is kell szerintem. :) Az én kutyáim pl leginkább az esővizet szeretik, ha esik az eső, akkor képesek addig inni a csatornából (és nem a táljukból), amíg teljesen ki nem szárad onnan a víz! :)
Tény hogy egyszer az én kutyáim is elloptak egy műanyag pohárnyi ananászlevet és nagyon finom volt, sőőőt... de azért nem kell őket ilyenekre szoktatni, pedig biztos jót tenne a 100%-os gyümölcslé is nekik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!