Mennyit eszik egy kb.2 hónapos kan labrador?
Talált kutya, ezért nem tudom, hogy pontosan mennyi idős lehet. Nagyon jó erőben van, látta doki is, nincs semmi baja, de mivel eddig nem volt kutyám, nem tudom, hogy mennyi eszik/ehet egy nap.
Vettünk neki konzervet (kisebb fajtát, 400g-osat), egy olyat simán megeszik egy nap, kb 4-5 adagban, ez oké?
Úgy tudom, hogy ameddig ilyen kicsi, többször kell etetni egy nap... Általában szoktam a konzerv mellé adni neki száraz tápot, egy nagyon kis maréknyit, de azt nem nagyon eszi.
A kérdésem végül is az, hogy megfelelő ez a mennyiségű kaja neki, és jó, ha naponta 4-5x eszik?
Köszönöm!
ötször négyszer.de kissebb mennyiségben. pl.:
Van a pedigree táp. annak van konzerve a kicsi fajta de abból van 1 zacskós is az egy adag. Ja és hol találtad a kutyust?
Utcán találtam, hirdettem a környéken (vidék), hátha meglesz a gazdija, de nem jelentkezett érte senki:S 1 hete van nálunk. Az a gond, hogy mindenki dolgozik egész nap, a szomszéd néni elvállalta, hogy eteti nap közben.
Nem szeretném megtartani, pont amiatt, hogy nincs rá időm:S
Megfogadom a tanácsokat, száraz tápot adok neki elsősorban, meg csonterősítőt (ez tabletta amúgy?)
Egyébként nagyon játékos, nem szeret egyedül lenni, ezért is keresek neki olyan gazdit, aki tud vele nap közben is foglalkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!