Kinek milyen kutyája van? (verseny)
A legszebb, a legokosabb és a legaranyosabb kutyák versenye. ŐSZINTÉN VÁLASZOLJ!
Mi a neve?
Milyen Fajta?
Mennyi idős?
Miket tanult már?
Benti vagy kinti? (fajtától függően persze)
A helye (kép) - ház, szoba és ezeken kívül tálkákkal és játékokkal együtt!
B@romság.
Menyél máshova keménykedni a kutyáddal.
Előre is elnézést kérek, de képet nem teszek fel, de majd leírom :)
Liza a neve.
Keverék. Menhelyről hoztuk. ) testvérével együtt egy papírdobozba leragasztva elásva találtak rájuk a nagy melegben.Nagy szerencséjk volt hogy sírtak mert úgy találták meg őkekt :(
2 éves
95%-ra engedelmességiből vizsgázott.Ezen kívüli trükkök: pacsi,hangod,helyedre,kukucs(lábam közé megy),ugrik,hozd ide, tied,kérem azt hiszem nem hagytam ki semmit.
Benti kutyus, naponta 2,5-3 órás sétákkal(erdőbe sokszor megyünk, Tiszára...)
Helye: ágyamban szokott aludni, de van helye
Sok játékja van, a tálkája meg sima rozsda mentes fém tálka.
Gyönyörű kutya. Már nyert (1.helyezés) szépség versenyt (tk nélküli kutyusok versenye)
Az én szememfénye.
Képet nem teszek fel mert sok ember visszaél vele :S
2. vagyok
Nekem nem számít h szerinted 1. vagy 100. legesleg. Szerintem az számít h a gazdának legyen a legeslegje :)
És nekem a kutyusom a legeslegeslegjobb minden jó rá mondaható <3
Nem verseny, csak válasz a kérdésre!
Név: Rocky
Fajta: Beagle
Kora: 2 év
Tudása: "parancsra" leüll, lábhoz jön (ha ő is akarja)
A házban alszik és él velünk, de természetesen nappal az udvaron van (ha elviselhető az időjárás).
Van egy kanapéja, azon alszik, lustálkodik.
Játékai: Volt már sok féle játéka, de ami eléggé időtálló az egy keménygumi labda. Ezen felül frankón eljátszik fadarabokkal és akár egy gyikkal is.
http://www.youtube.com/watch?v=mJbjlbkMUvA
Neki is egy rozsdamentes acél tálkája van.
"Kinek milyen kutyája van?"
Mindenki olyan kutyát szerez magának, ami neki tetszik.
Mi a neve?: Vini (fiú)
Milyen Fajta? :yorki
Mennyi idős? :2éves lesz
Miket tanult már? :ül,fekszik,lábhoz,hozd ide,pacsi,helyedre,pitizik, lelehet lőni, tolat és azt hiszem ennyi:D
Benti vagy kinti? bent:D
van saját ágya(kutyaágy)
fémtálja van neki is
votl már sok játéka de igazából mindegyiket szétrágta most van neki kongja meg rozg csontja,labdája meg egy malaca.
(Verseny?? Mi a fődíj? Haha..)
2 kutya
Baba, Díva
Dobermann
6 éves, 3 éves
sok dolgot megtanultak.. fel kéne sorolni mind? ül,fekszik,pacsi,hátrafordul,pukedli,pitizz,marad,gyere,nem szabad (többre nem emlékszem) + őrző védőznek
általában ott vannak ahol én. ha bent bent, ha kint kint
rengetek játékuk van(plüssök,labdák,kötelek), tálkák vannak házon belül is és a kertben is
kutyaház van az udvaron, de a házban van fekhelyük (nappaliban)
nekem ők az örök nyertesek :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!