SOS! A szomszéd elutazott a hétvégére és a kutyáinak nem öntött vizet, mit csináljak?
Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 15:32
11/26 anonim válasza:
ejts át a kerítésen egy vödröt és azt töltsd tele.
egy próbát megér a 112-nél, hogy ez állatkínzás-e (szerintem az), és hogy mit tudnak lépni. a hívás úgyis ingyen lenne...
12/26 anonim válasza:
Ha meg van kötve a kutyus akkor akár be is mászhatsz a kerítésen ha olyan...
15.46 vtam
13/26 A kérdező kommentje:
átmászásról szó sem lehet (az magánlaksértés) a kerítés magas és a tetején meg szögesdrót van! Ez az ötlet már nekemis eszembe jutott de nemtudok átrakni vödröt.
2011. júl. 9. 15:49
14/26 A kérdező kommentje:
Na mindegy,próbálkozok még,hátha bekapcsolják a telefont.
2011. júl. 9. 15:51
15/26 anonim válasza:
Nem mászol, vagy mászol, meg nem tudsz betenni vödröt, akkor adig szomjaznak az ebek. Létrád van, remélem, azon szépen felmászol, és egy vödör fülére kötsz egy olyan hosszú madzagot, hogy leérjen a földre, és akkor leereszted nekik. Ha minden kötél szakad át kell másznod,
16/26 anonim válasza:
Nézd, ha semmi módon nem tudsz nekik vizet juttatni, akkor vagy marad az állatvédős verzió, vagy a rendőrség, mivel ez valóban állatkínzás. Mégha nem is szándékos, de mindenképpen gondatlan.
Egy dolog biztos: valamit muszáj csinálnod, mert ezt nem fogják kibírni ebben a melegben!
17/26 A kérdező kommentje:
Egyébként sehogy sem tudtam megoldani hogy tegyek be nekik vizet,még mindig nem ittak azóta sem,még élnek. A rendőrséget felhívtam,azt mondták hogy a jegyzőnek kell szólni mivel nem hozzájuk tartozik az ilyesmi ügy,de ha ráérnek akkor talán kinéznek. Elmentem a jegyzőhöz,nem volt bennt az irodában mert megbeszélésre ment,később visszamentem akkor meg azt mondták a polgármesteribe hogy most ment el kb. 5 perce. Azt mondták hogy írjak egy levelet és átadják neki. Írtam,de még mindig semmi! NEM FOGLALKOZIK VELEM SENKI! HÁT ENNYIT MAGYARORSZÁGRÓL,NEM CSINÁLNAK SEMMIT! HAGGYÁK HOGY ILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT LEGYENEK SZERENCSÉTLEN ÁLLATOK! SZÉGYEN! Bocsi de nagyon felidegesíttettem magam,már nemtudom hogy mitévő legyek.
2011. júl. 10. 15:18
18/26 anonim válasza:
Óóóó istenem! h r.hadjanak meg!!!
Annyi sok szerencsétlen balf.szt egyhelyen :@
Szegény kutyusok. Én idebent meghalok a "hűvösben", úgy h napi 2 litert megiszok.
Mikor ér már haza az a nyomoronc szomszéd???:@
19/26 A kérdező kommentje:
Remélem hogy este már itt lesznek,de biztos hogy szembe fogom köpni!
2011. júl. 10. 16:35
20/26 anonim válasza:
Majd mondd el mi volt! Légyszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!