Ma hozzuk el a kutyusomat. Mi legyen a neve?
Figyelt kérdés
Pincsi foxi keverék lesz:) Kislány..Én eddig a Lizzie-re meg a Maci(mészi)-re gondoltam.Segítsetek légyszi mi legyen a neve?2011. júl. 9. 13:18
1/15 anonim 

válasza:

Lizzi az cuki. ne is variálj :) de lehet Pami is, AMnó, Topi is
2/15 anonim 

válasza:

Manó(elírtam) de itt egy link sok kutyanévvel:
3/15 anonim 

válasza:

Ma júli 9.-én Böhöm(ezt semmikép ne), DOngó, Réti nevü kutyáknak van a "névnapja" vagy a születése idejét nézed meg ott milyen nevek vannak a linkben.
4/15 anonim 

válasza:

én mielőtt nem láttam a kutyám,nem is tudtam hogy lesz,de csak gondolkoztam HA lenne mit adnék neki...elterveztem hogy húú snoopy lesz vagy tyson,vagy keni,vagy gyilkoss:)))
de amikor megláttam,sírtam..komolyan olyan boldog voltam:)
és akkor döntöttem el hogy mi lesz aneve,amikor megláttam,egyik se illet rá amit kitaláltam régebben:)
6/15 A kérdező kommentje:
Nov 14-én született:D Sheriff,Piruett,Vagány:D Na ezeket nem adom..:D De rá három nappal Lizzie névnap van.:)
2011. júl. 9. 13:27
7/15 anonim 

válasza:

Lady vagy Dáma =) Esetleg Desirée pl...
8/15 A kérdező kommentje:
Meg mév gondoltam a Jersey shore nevekre is.PL:Jenny,Sammi,Nicole....:)
2011. júl. 9. 13:28
9/15 anonim 

válasza:

Legyen a neve: Mahozom.
Viccen kívül, a Maci jó, a Lizzie kicsit elcsépelt, az én foxi keverékemet Szuszinak hívták.
10/15 anonim 

válasza:

Szerintem ha most rögtön nem találsz neki nevet akkor sem dőlt össze a világ.Majd meglátod mijen a természete és az alapján is tudsz dönteni.Az én kutyusomnak két hét elteltével találtunk ráillő nevet,ugyanis rájöttünk hogy imád focizni így hát egy focista nevét kapta.Majd írd meg végül mi lett a neve további szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!