Szabad mindennap vizzel fürdetni?
Figyelt kérdés
Samponnal ha jól tudom nem szabad csak bizonyos időközönként.De sima vizzel szabad akár mindennap ha nagyon meleg van?2011. júl. 8. 20:27
1/8 anonim válasza:
igen. sőt uszathatod is minden nap.
2/8 anonim válasza:
Én minden nap úsztatom, majd otthon leöblítem róla a folyó vizét, mert amúgy másnapra már igencsak büdi tud lenni.
3/8 A kérdező kommentje:
Úsztatni nincs lehetőségem de zuhanyoztatni/vizezni tudom:)
2011. júl. 8. 23:39
4/8 A kérdező kommentje:
Olvastam hogy a nagy melegbe nem szabad fürdetni a kutyát. Ez igaz? Ma is fürdettem 38fok volt olyan 1 körül az udvaron langyos(nem csapból teljesen hideg) vizzel zuhanyoztatom.Inkább ne csináljam? vagy akkor most ez káros vagy neM?
2011. júl. 10. 21:37
5/8 anonim válasza:
az a káros hogyha nincs a kutyának árnyéka! és az egyátalán nem ha lezuhanyoztatod! én is minden nap 4x 5x leviszem őket a tóhoz utána slaggal lemosom hogy ne legyenek másnapra büdik!
6/8 nory0722 válasza:
Igen,mivel a kutyák csak a talpukon veszik fel és csak a nyelvükön adják le. Magasabb a testhőjük,mint az embereké,és hamarabb felhevülnek/sokkal nehezebben hülnek le. Így nagy melegben hideg vízzel semmiképp nem szabad lelocsolni. Lancsos vízzel nincs gond,de inkább a hasát meg a buksiját locsold vele. Ezt naponta többször is megteheted. Nekem a kutyáim jelenleg a kerti tóban fekszenek egész nap,amiben langyos víz van,de épp most akarok nekik egy kis merev falú medencét venni,ami 2ezer ft kb.
7/8 A kérdező kommentje:
hideggel semmiképp se locsolom kerti zuhanyzó van langyos vizzel szoktam először a lábait utána az egész testét:)
2011. júl. 10. 23:11
8/8 anonim válasza:
Nagyon hideg vízzel nem jó, mert a szívének káros lehet. a Füle mögött, fejénél, és hasánál kell. Én egy kis kézi permetezővel szoktam fújni, olyan mint ami a vasaláshoz kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!