Mennyit kéne rászánnom egy kennel beindítására?
Jelenleg van 150.000 FT-om. Tisztességes munkával szereztem meg, 16 éves létemre lejártam dolgozni egy bányaféleségbe vizet osztogatni. Na engem most az érdekelne, hogy mennyi pénzbe kerülne ez? Egy jó vérvonalú francia bulldog kutyust tudok szerezni 70.000 FT-ért, amit nővérem áll. Ebből a 150.000 FT-ból tudnák regisztráltatni egy kennelt, illetve tenyészteni a bulldogkámat?
Érdekelne:
- Kennel ára.
- Fedeztetés ára.
- Tápok minősége(Egy fajtát kérnék ha lehet.)
- Oltások ára.
Köszönöm válaszotokat!
Mennyi idős ez a kiskutya akit megakarsz venni? kan, vagy szuka? mennyire ismered a fajtastandard-et? Ha jól, akkor ez a kutyus mennyire felel meg ennek? Kiállitásra mindenképp vinned kell, és vannak olyan szűrések, amiket már kiskorban megcsinálnak. És vannak amiknek előszűrést kell csináltatni. Kerülhet ki kevésbé ismert kennelből is 70 ezerért jó minőségű kölyök. A félmilliós kutya sem mindig tökéletes. Én azt mondom, ha valóban jó a kiskutya, akkor a 150 ezer ft elég lesz az induláshoz. 70 az ára, még oltatnod kell, és egy-két közelebbi kiállitásra betudod nevezni még baby osztályban. Aztán majd jön a többi, mert folyamatosan kell bele raknod a pénzt. Én Royal caninnal etetek, nekem ez vált be, mondjuk nem bulldogom van.
MEOE tagság 7500 ft. Kennelnév 20 ezer, oltások 4-5 ezer ft. Aztán féregtelenitő, bolha, ill. kullancs elleni szerek, porc,-és izületvédő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!