Miért kedvetlen a Beagle kiskutyám?
Van egy Beagle kislány kutyám aki 4 hónapos,és én úgy látom,h a mai napon kedvtelen volt...:'((
Pont ebben az időszakban váltja a fogait elvileg,lehet hogy az fáj neki és amiatt?? Mert enni eszik,iszik is,de reggel például adtam neki májkrémes kenyeret,és szegény nem tudta megrágni olyan könnyen a kenyér héját,pedig nem volt száraz..Szerintem elviszem az állatorvoshoz,csak a szüleim azt mondják,hogy nincs semmi baja,de én akkor is aggódok,és el akarom vinni.Ha van ötletetek mi lehet a baja,akkor létszi írjatok.
Lehet, hogy egy 4 hónapos kiskutyának a májkrémes kenyér nem a legmegfelelőbb táplálék? Talán fáj a hasa.
Vidd dokihoz, abból baj nem lehet.
Első: De az ember el tudja mondani mi a baja..és mivel ő mindig ugrál,játszik,aktív kutyus igenis fura,hogy olyan bágyadt,rosszkedvű..
Második: hát..dokinak már mondtam a múltkor is a májkrémes kenyeret és azt mondta,h azt minden kölyök imádja,és az jó.Attól nem lesz baja..eddig nem volt most sem..és ha a doki is azt mondta,h jó akk hiszek neki,mert nagyon jó orvos.:))
Nem minden jó, amit a kutya szeret. Az enyém például az emberi ürüléket imádja, de attól még az nem neki való kaja. Májkrémeskenyér persze nasinak oké hébe-hóba, de azért rendszeresen meg nagyobb mennyiségben nem az igazi.
Egyébként valószínűleg a melegtől van, hogy bágyadtabb, ez teljesen normális, te sem pörögsz 40 fokban, hanem döglesz a ventillátor előtt, és próbálod túlélni a napot, ha teheted.
Nálunk is punnyadnak a kutyák, szerintem nincs okod aggódni, csak a melegtől van. Azért figyelj rá, és ha más furcsaságot is érzékelsz, akkor menjetek dokihoz, mert persze minden betegség így kezdődik.
De amíg eszik-iszik, pisil-kakil, és van kedve mozogni, addig én a melegre fognám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!