Mi történik a régi "divatkutyákkal"?
Tudom buta kérdés, de a "divatkutyák" (értsd: amilyeneket mindenhol látni) pár évente változnak, viszont egy kutyus elél legalább 10 évig.
Azt azért nem hinném, hogy mindegyiket kidobnák, vagy menhelyre kerülnének, de tényleg mintha pár évente lecserélődne a "teljes" felhozatal.
Alig pár éve a lakótelepünkön volt egy csomó kölyök westie, ma meg csak yorkikat látni, mi lett a kis westiekkel? :(
Na jó, de én ezt akkor sem akarom elhinni. :(
Mármint az oké, hogy "kissé" felelőtlenül vesznek kutyát, mert divat... és később rájönnek, hogy nem volt ideális választás...
De attól még úgy gondolnám, hogy mégiscsak állatszerető emberekről van szó - ha már egyszer kutyát vettek - és ha meg is bánják a döntésüket attól még nem dobják ki a kutyát, nem?...
Az én szüleim is iszonyat felelőtlenül megvették nekem a kutyust amit kikönyörögtem anno kiskoromban (Ismerős tenyésztett afgán agarakat :( ) ami - mondanom se kell - baromi átgondolatlan döntés volt... de attól még szerettük és felneveltük és igyekeztünk alkalmazkodni az igényeihez és ahhoz, hogy a világ legmakacsabb fajtáját sikerült megszereznünk. És szépen eléldegélt tízen sok évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!