Mi baja lehet a kutyámnak?
Hogyha kezdettől fogva lelkiismeretesen ellett volna víve dokihoz, akkor lehet nem tartanátok itt. Azért van kutyád, hogy gondozd légy boldog vele. Egy jó gazda eleve viszi oltásokra, olykor-olykor, ha gyanúsan viselkedik az állat akkor vizsgálatra. Erről szól a felelősség. Felelsz érte.
Na jó, gondolom rájöttél, hogy előbb kellett volna elvinni.
Azt tudom tanácsolni, hogy vigyétek el egy jobb állatorvoshoz, aki RENDESEN megnézi a kutyát, és add valami gyógyszert.
Ha erre nem vagytok képesek ássatok egy gödröt a kutyának. Aztán meg magatoknak és ássátok el magatokat!
Szóval: Irány a jobb állatorvos!
Előszöris köszönöm a válaszokat!
Másodszor pedig, nem győztem eléggé hangsúlyozni, hogy nem az én hibám, hogy nem részesült időben megfelelő ellátásban, de azóta már elvittem egy rendes dokihoz, és javul az állapota.
Harmadszor pedig, kedves gödörmester, neked ások én gödröt, vagy kint hagylak a napon megrohadni, miután tarkónszúrtalak. Nem tudom mit képzelsz magadról, de ha elolvastad volna a kérdést rendesen, talán észrevetted volna, hogy rengeteget kellett veszekednem apámma, küzdöttem azért, hogy a kutyám megfelelő ellátásban részesüljön, szóval ne próbálj te meg rajtam ítélkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!