Miért csinálja ezt? Eddig nem volt ilyen.
Az a problémám hogy a kutyám nem normálisan sétál.
Pedig eleinte teljesen jól jött láb mellett, meg póráz nélkül is. Miért van hogy egyik napról a másikra ilyen lett. Vontat maga után-.-" Nem értem miért...
Ma is vittem, vissza fele már majdnem megfulladt...:S
Ezekszerint nem fog már jól sétálni többé?
Tanácsokat kérek!
Ha ivaros kan, akkor tüzelő szukát érezhet.
Ha nem, akkor nem tudom.
Hűű,az én szuka kutyám volt sétálásnál így megveszve.Egyszerűen,képtelenség volt nem lobogni utána.Dalmata.
A kan Németjuhászom viszont,ami a nagykönyvben meg van írva,soha egy rossz mozzanata nem volt,mindkettő tanított kutya volt,ugyan annyit foglalkoztam velük.
Ivartalanított szuka kutyus.
20:05-ös, és nem tudod miért csinálta a kutyád?
Nem,nem tudtam rájönni,pedig jó hosszú sétákat tettünk,ugyan az volt az útvonal mint a Német juhásszal.Lehet ilyen volt a temperamentuma,mert más kutyáknak is neki akart esni,pedig kölyök kora óta szocializálva volt,több kutyás helyen voltunk vele.
Próbáltam fojtónyakörvel,de az első séta után felhagytam vele,nem akartam megfojtani szegényt.Így maradt a régi bőr nyakörv és lobogás. :)Utánuk(10 és 14 évet éltek a kutyáim)lett egy Újfundlandi szukám,az viszont nem húzott így,vele semmi gondom nem volt.
Ha haltit használok, húzni se fog?
Meg az lenne még a problémám, hogy ugye 2kutyám van, és egyszerre nem lehet őket vinni mert neveletlenek...olyankor.
A kan kutya el se indul ha a másik nem mehet vele. A szuka meg húz, mint írtam :S
Valami tanács hogy egyszerre is jól menjenek, vagy a kan is elinduljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!