Tumor van a kiskutya lábán, hihetek ennek az oldalnak?
A neten nézegettem és ezt találtam:
Azt írja hogy tumor van a kutya lábán, és a drága műtétre próbál így gyüjteni pénzt a gazdija, mindenesetre én küldtem neki 1 dollárt a paypal-on.
Hááát.....
Én nem látok semmi féle tumort. Viszont jobb lesz ha letiltatod a számlád, és egy újat nyitsz.
Inkább olyan menhelyeket állatvédőket támogass, ahová személyesen is mehetsz, és ismered őket.
Lehet, hogy kamu, de az is meglehet, hogy valós a probléma. A tumor nem biztos, hogy olyan nagy, hogy akár egy célirányos fotón látszódna. Az is kerülhet hasonló helyzetbe, aki nem is gondolná. A szerencse kereke forgandó.
Kérdező! Nagyon szép dolog tőled, hogy adakoztál! Ne hagyd magad megingatni abban, hogy jót cselekedtél!
Egy kis off:
Egyszer a munkám során összehozott a sors egy nővel, akinek ilyen-olyan okok miatt nem volt pénze hazautazni arra a településre, ahol lakik. Megszántam, adtam neki 1000 ft-ot (nem vagyok gazdag) buszra, megadva a munkahelyem címét, ahová beadhatja a kölcsönzött összeget legközelebb, ha a városban jár. A kollégáim kinevettek, azt mondták, hogy keresztet vethetek a pénzemre, mert ismerik a nőt. Néhány nap múlva egy fiatalember a recepción 1000 ft-ot hagyott a számomra. A nő küldte el a fiával számomra a tartozását!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!