Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jó választás a westie?

Jó választás a westie?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok.Szeretnék egy kistestű kutyát ami szereti a gyerekeket. A westire gondoltam. Szeretek sportolni. ( sétálni, labdázni) Szoktam menni az erdőbe is. A kozmetikázást is megtudnánk oldani.Kertes házban lakunk. Illene hozzám egy westi?
2009. márc. 29. 15:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%

szia

csak akkor vegyél westiet ha bennt tartod,mert egyáltalán nem kinti kutya...

A fehér szőrét összepiszkolná,mindig koszoslenn..egyszerűen felesleges lenne elvinni kozmetiksuhoz.

Az uszkárt nem tudom h lehet e,én biztos nem tartanék.

Ha kinti kutyát akarsz,akkor ilyen németjuhászra,bernáthegyire,border collira gondolj.

De ilyet hogy wetsie!máltai!uszkár!yorki!....és még sorolhatnék jópár kutyafajt ami egyáltalán nem való kinntre.

Nekem van westiem de semmi képpne nem tartanám kinnt.!!!

2009. márc. 29. 19:49
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

(utolsó előttinek:

uszkárt nem lehet kint tartani - nincs aljszőrzete, így nagyon gyorsan megfázik)

2009. márc. 29. 20:16
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. márc. 29. 20:29
 14/21 anonim ***** válasza:

Szerintem bármilyen kutyát lehet kinn tartani az udvaron, csak a megfelelő feltételekkel!! Gondolok itt fűtött kutyaházra, vagy garázsba, előszobába való beengedésre.

És westi miért ne lehetne kerti kutya? Csak azért mert fehér a szőre? Akkor ennyi erővel a pireneusit is tartsuk lakásban?!

Nagy(obb) testű kutyát nem javasolnék, pláne ha a család többi tagja is kezdő kutyás, illetve ők kevesebb időt töltenének a kutya nevelésével. Esetleg ajánlom figyelmedbe a sheltie-t. Nekem az (is) van. :D

2009. márc. 29. 20:59
 15/21 A kérdező kommentje:
A családom többi tagja nem kezdő kutyás.Főleg nem apa.És igen vagy a garázsba vagy a teraszunkon lenne ami olyan mint egy szoba csak kintről nyílik rá az ajtó.Persze nem ide lenne bezárva hanem csak amikor akar.
2009. márc. 29. 21:27
 16/21 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni , hogy nagy kutyát nem szeretnék.
2009. márc. 29. 21:29
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2009. márc. 29. 21:30
 18/21 A kérdező kommentje:
De én elég kezdő kutyás vagyok, de apukám segítene a nevelésbe.
2009. márc. 29. 21:31
 19/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom,hogy vettél-e már,de szerintem igen,azért le irom a véleményem:)

Én a helyedben Cocker spánielt vennék:) Nagyon könnyen tanítható,nem kis méretű,de nem is nagy. Lehet kint tartani(de nem a legnagyobb hidegben) Az a probléma vele,hogy a szőrét vágatni/vágni kell,de azt irtad,hgy az nem baj...!

Amúgy nekem is van spánielem,és nem tarthatom bent:S

de már a garázsban van:):)

remélem segitettem:) ird meg,hogy vettél-e már és milyet?! :)

15/L

2009. nov. 10. 14:19
 20/21 A kérdező kommentje:

Szia!

spánilet veszünk tavasszal!:)

2009. nov. 11. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!