Hányt a kutya, ez normális?
Szia
Szerintem nem lesz semmi baja, csak az új hely a régi gazdiktól és a mamájától való elszakadás viselte meg. Foglalkozz vele sokat és nem lesz baja. Ja és a májkrémhez szerintem törj neki össze egy kis kenyeret, mert az úgy nagyon zsíros magában. Remélem tudtam segíteni!
Ez még belefér. A tescos májkrémet felejtsétek el.
Először mindenképp ugyanazzal a táppal kéne etetni, amit otthon akapott. Ebből a tenyésztő szokott is párnapi adagot a kutyával adni. Ha más tápra akarjátok átszoktatni, akkor fokozatosan keverjétek azzal, amit eddig kapott. A májkrém és társai nem alkalmasak egy 8 hetes kutya etetésére. A tápot kicsit feldobhatjátok vele, de nézd meg, hogy mik vannak benne, (szalonnabőr, zsír...) ezek még erős dolgok egy kiskutya gyomrának.
Köszi! Szerencsére éjjel 2-szer is felkeltett minket játszani, úgyhogy én is remélem csak megterhelte a gyomrát. Most viszont eléggé fáradnak tűnik bár 9 óra körül sokat rohangált:)
És a beáztatott tápból mennyit adjak neki?
Gondolj arra, hogy egy csecsemő sem ehet azt, mint egy bányász!!!
Csak kölyöktápot adj neki!
Az étkzés gyakoriságáról pedig sokszor volt szó, keress rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!